Recursos al teu abast per a l’orientació laboral

divendres, 28 juliol, 2017 - 06:55

Economia. Barcelona Activa impulsa el Dispositiu d’Orientació Laboral amb l’objectiu d’afavorir l’ocupació de les persones més vulnerables oferint serveis i ocupacionals i formacions.

El Dispositiu d’Orientació Laboral dels barris de Sant Pere, Santa Caterina, la Barceloneta i el Raval Sud és un servei de Barcelona Activa que té com a objecte afavorir la inserció laboral dels veïns i veïnes d’aquests barris de Ciutat Vella, especialment dels qui viuen en situació de més vulnerabilitat. Els dies 3 d’octubre i 7 de novembre es presenta al Raval per tal d’apropar-lo al veïnat del barri.

Com a part del projecte Treball als Barris i cofinançat pel SOC, el Dispositiu d’Orientació Laboral forma part d’una xarxa de recursos i serveis, tant públics com privats o comunitaris, que busquen fer front a l’atur que pateix el territori.

El servei està situat al convent de Sant Agustí de Barcelona des d’on ofereix una gran diversitat d’accions i de formacions que s’adapten als objectius professionals i l’experiència laboral de cada persona. En aquest sentit, el Dispositiu dissenya un itinerari flexible i personalitzat per a cada usuari per tal d’atendre’n les necessitats i interessos.

El Dispositiu d’Orientació Laboral s’emmarca en la mesura 7.2 del Pla de desenvolupament econòmic de Ciutat Vella, el qual engloba actuacions per promoure l’ocupació de qualitat, la defensa de drets laborals, així com accions relacionades amb el comerç, l’economia social i solidària, l’emprenedoria i el desenvolupament econòmic integral.

Si ets veí o veïna del Raval Sud, apropat a les sessions informatives que tindran lloc el dimarts 3 d’octubre i 7 de novembre a les 10h al nou Espai de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella, carrer D’en Robador 36.

Per accedir als serveis del Punt d’Orientació Laboral cal estar inscrit a l’Oficina de Treball del SOC. Per inscriure’t a la sessió, truca al 93 401 96 14.