Recursos per oferir un servei de qualitat

Volem que disposis de tota la informació i de tots els recursos que necessitis perquè puguis oferir un millor servei i de màxima qualitat als clients, ja que és cosa de tots fer que Barcelona sigui la botiga més gran del món.

 

Codi de bones pràctiques

T'oferim consells, recomanacions i requisits perquè a l'hora de gestionar el teu comerç sigui tot més fàcil. Des del tracte amb els clients fins a les necessitats d'etiquetatge o temes de prevenció laboral.

 

Formació – "Obert al futur": pla formatiu per al comerç de proximitat

Tan important és mantenir la teva botiga en ordre, que compleixis les normatives, que el producte o servei que vens sigui de màxima qualitat, etcètera, com disposar d'una formació i preparació que busca l’excel·lència.
Aquest programa et permet formar-te sobre gestió empresarial i capacitació tecnològica.

 

Gremis i associacions

Els gremis de professionals i artesans aporten la continuïtat d'una feina amb molt de valor afegit i transmeten el seu coneixement. I gràcies a les associacions de comerciants, entre tots (comerciants, clients i administracions) podem vetllar pels interessos que ens ocupen perquè Barcelona segueixi, i per molts anys, essent la millor botiga del món.

 

Sistema Arbitral de Consum

Per tal de resoldre conflictes derivats del comerç, l’Ajuntament posa a disposició dels clients i comerciants un espai per trobar solucions mancomunades de manera ràpida i eficaç.

Tota la informació i tots els recursos a la teva disposició perquè puguis oferir un millor servei i de màxima qualitat