Un acte màgic per inaugurar la mostra ‘Petit comerç, grans canvis’

Un any més, la comunitat ‘El comerç i les escoles’ s’ha reunit per donar el tret de sortida a l’exposició impulsada pel programa educatiu i conèixer els guanyadors i guanyadores dels premis Punt de llibre. Ahir va tenir lloc l’acte de lliurament de premis i d’inauguració de la mostra ‘Petit comerç, grans canvis’, en un esdeveniment ple de màgia al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). L’acte va comptar amb l’assistència de comerciants, mestres, famílies, infants i joves implicats en el programa educatiu ‘El comerç i les escoles’.

Durant l’acte, va tenir lloc el lliurament dels premis Punt de llibre 2017, que reconeix la feina i la creativitat de l’alumnat que ha realitzat els millors dibuixos aquest curs, reflectint la seva visió sobre el comerç de proximitat. Els catorze dissenys guanyadors s’han imprès en forma de punts de llibre i se n’han distribuït 500.000 còpies als comerços de la ciutat per celebrar la diada de Sant Jordi. Així, la creativitat de petits i joves omplirà la ciutat amb motiu d’aquesta celebració tan especial.

L’esdeveniment, que cada curs escolar reuneix la comunitat ‘El comerç i les escoles’, va ser l’escenari de la inauguració de l’exposició ‘Petit comerç, grans canvis’, que reconeix la tasca del comerç de proximitat a la nostra ciutat. Després d’un acte de lliurament de premis marcat per la màgia, els assistents van poder visitar la mostra, que aprofundeix en els valors intangibles dels comerços de proximitat. Es tracta d’una exposició itinerant que es podrà visitar al Centre Cívic Torre Llobeta, l’Envelat del Bicentenari de les Festes de Gràcia, el Centre Cívic Can Castelló i el Centre Cultural Casa Orlandai. Us convidem a veure-la i gaudir de les petites històries dels comerços que transformen i cohesionen els barris, treballen per una societat més sostenible i promouen el compromís social.

Exposició itinerant: dates i equipaments

no images were found