Activitats

Durant el curs escolar 2016-2017, el programa “El comerç i les escoles” ofereix les següents activitats als centres educatius de Barcelona:

 

Visites guiades

Visites guiades a botigues arrelades de barri, en les quals els comerciants mostraran el seu ofici mitjançant tallers pràctics.

Premi punts de llibre

Elaboració de punts de llibre, que es distribuiran per Sant Jordi, en què el tema central serà el comerç de barri explicat a través del llenguatge plàstic.

Tallers sobre consum i publicitat

A partir de qüestions generals relacionades amb el consum, es convida els alumnes a convertir-se en consumidors responsables, actius i crítics en el futur.

 

Nova activitat per al curs 2016-2017:

Creem una ruta de geocatxing dels comerços emblemàtics! 

 

El proper mes de gener engeguem una nova activitat, ‘Comerç emblemàtic – Geocatxing’, amb l’objectiu de donar a conèixer el comerç emblemàtic.

 

Els centres educatius participants tindran l’oportunitat de conèixer els comerços emblemàtics de la ciutat de Barcelona a través de la creació d’una ruta de geocatxing, i prendre consciència del seu valor històric, cultural i social. Més informació

 

 

Tot el treball que es faci dins l’àmbit del programa es presentarà el proper abril del 2017 a l’exposició itinerant del comerç de proximitat.

 

Totes les activitats d’aquest programa no generaran cap despesa per al centre educatiu.