Premi punt de llibre

 

Un any més, “El comerç i les escoles” us convida a participar en aquesta convocatòria que estimula la creativitat de l’alumnat a partir de l’elaboració de punts de llibre. El tema central i comú dels punts de llibre és el comerç de barri, que s’expressarà per mitjà del llenguatge plàstic.

 

 

Amb l’objectiu de donar a conèixer a la ciutadania el treball dels centres que hi participen, l’Ajuntament de Barcelona editarà 500.000 exemplars de punts de llibre, que es distribuiran per tots els comerços dels eixos comercials de Barcelona amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi.

 

Tots els punts de llibre elaborats dins l’àmbit del programa seran presentats el proper abril del 2017 a l’exposició itinerant del comerç de proximitat.

 

Si ho desitgeu podeu consultar i descarregar la informació general d’aquesta activitat (PDF), així com les bases de participació (PDF).

 

El termini d’inscripció per al curs 2016-2017 va finalitzar divendres 14 d’octubre de 2016.

 

Les escoles inscrites podeu descarregar la plantilla del punt de llibre en aquest enllaç.

 

Durant el mes de febrer de 2017, en horari escolar, l’organització passarà a recollir per cada centre educatiu els dibuixos participants.

 

El Premi Punt de Llibre és una iniciativa impulsada per la Direcció de Comerç de l’Àrea d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de l’Institut d’Educació de Barcelona.