Tallers sobre consum i publicitat

Amb la intenció de donar resposta a qüestions generals relacionades amb el consum i la publicitat, ‘El comerç i les escoles’ ofereix, durant el curs escolar 2015-2016, els tallers ‘#Green, #Eco… Els nous trend topic en el comerç?’ i ‘Viatgem amb el codi de barres’.

 

En els tallers de consum i publicitat, impartits per CUS: Salut, consum i alimentació, els estudiants  tractaran qüestions generals de comerç i consum, reflexionaran sobre la necessitat dels bens que s’adquireixen i rebran informació per tal que els alumnes puguin trobar respostes a preguntes d’interès general, les quals els seran útils a l’hora de practicar un consum sostenible, solidari i de proximitat.

 

 

Si ho desitgeu podeu consultar i descarregar la informació general dels tallers #Green, #Eco… Els nous trend topic en el comerç?’ i Viatgem amb el codi de barres’ (PDF).

 

El termini d’inscripció va finalitzar divendres 14 d’octubre de 2016.

 

Els Tallers sobre consum i publicitat són una iniciativa impulsada per la Direcció de Comerç de l’Àrea d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de l’Institut d’Educació de Barcelona.