Barcelona Cultura

Plenari BAM – Cultura Viva

Plenari BAM – Cultura Viva
DATA

22.03.18 - 19:00h

Plenari BAM - Cultura Viva Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Plenari BAM - Cultura Viva

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

QUÈ VOL SER EL BAM – CULTURA VIVA?

Un nou context de festa major que vagi més enllà del concepte de música en viu.

Un lloc on obrir un diàleg entre músics i assistents, on presenciar processos creatius de codi obert, on oferir una experiència completa: que les persones assistents siguin agents actius en tots els escenaris i les activitats que se succeeixin.

Un punt de trobada i experimentació al voltant de la música en viu, altres economies de la cultura i les noves formes d’entendre la relació entre música i comunitats.

Un laboratori de noves fórmules de creació de continguts i de programació pública (amb accions com la convocatòria oberta).

Pots consultar en què va consistir la primera edició al web: http://ajuntament.barcelona.cat/culturaviva/

QUÈ POT SER LA SEGONA EDICIÓ?

Un espai encara més obert i participat, per això convoquem públicament tothom que hi pugui estar interessat. Qualsevol persona -sigui o no membre de col·lectius articulats al voltant de la música o de l’economia social i solidària- es pot afegir al Plenari, una assemblea que serà l’òrgan que validarà el procés de treball i que el nodrirà de propostes i reptes.

Per a qui vulgui tenir un major grau d’implicació, es plantejaran una sèrie de comissions de treball a les quals afegir-se, per desenvolupar les tasques que ens permetin fer possible l’edició 2018. Els col·lectius involucrats en la primera edició hi seguiran presents i podran aportar la seva experiència i plantejar propostes de millora. Però com més divers (d’orígens, gèneres, edats, experiències prèvies) sigui el Plenari, més rica i potent pot ser aquesta experiència comunitària.

En cas de dubtes o preguntes, escriu-nos a través del formulari de contacte


@CulturaVivaBcn
19-08-2019 13:00
#SuenaBarro és una orquestra formada per instruments d'argila. Un projecte iniciat per Hernán Vargas i multidiscipl… https://t.co/S4oJarz81m
@CulturaVivaBcn
19-08-2019 11:30
Al #BAMCulturaViva19 és punt de trobada de melòmans, famílies inquietes, artistes i poetes, ballarines professional… https://t.co/9RW59soAb3
@CulturaVivaBcn
16-08-2019 18:30
PielRoja (@Pielroja_fellaz) és un autor versàtil, amb influències del rap colombià, americà i espanyol. Units al pr… https://t.co/qd9TZLi3rd