Barcelona Cultura
La Pionera

La Pionera

La Pionera és un nou espai a l’aire lliure, situat al barri del Poblenou (districte de Sant Martí), i que promou la cooperació entre persones i projectes. És un espai d’oportunitats per a projectes d’emprenedoria social i econòmica, un espai de trobada d’iniciatives innovadores: des de projectes socioempresarials de col·lectius en situació de vulnerabilitat, a d’altres en fase d’incubació i innovació, com ara fabricants, artesans o artistes.

Quin tipus de propostes caben en La Pionera?

La Pionera reunirà projectes que es trobin en fase d’incubació, proves pilot o llançament, de caràcter innovador i capacitat transformadora, que generin una nova ocupació a la ciutat i ofereixin oportunitats a persones en situació de vulnerabilitat social.

Les propostes han de respectar els criteris de compromís social, ambiental i comunitari, i es valorarà que siguin de proximitat pel que fa al territori.

Com serà La Pionera?

L’espai acollirà una zona de venda i promoció per a expositors, una zona de descans i gastronomia, un escenari central, i dos punts de música al carrer, on tindran lloc les activitats culturals, musicals i artístiques.

La Pionera obrirà ininterrompudament entre les 10.00 i les 20.00 h en horari d’hivern, i entre les 12 i les 22.00 h al llarg dels mesos d’hivern.

La programació cultural de La Pionera

La programació cultural de La Pionera estarà dinamitzada pel programa Cultura Viva, amb la col·laboració de diversos agents i entitats, com ara el Cabal Musical (Taller de Músics), l’Harmònica Fira del Disc Independent, Festival BIS, Afrolatina, LaFundició, la Xarxa de Comunitats de Memòria i la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, entre d’altres.

Les activitats, de caràcter estable, seran diverses i acompanyaran la mostra de productes i l’oferta gastronòmica. Es podrà gaudir de: música, ràdio en directe, circ, dansa, xerrades o desfilades de moda, entre d’altres activitats, vinculades a comunitats creatives de Barcelona.

LA PIONERA

@CulturaVivaBcn
17-07-2018 09:38
RT @LaPioneraBCN: 🌞Tornem aquest cap de setmana amb #LaPionera! #comerçsostenible, gastronomia, oci, #música i espectacles per a totes les…
@CulturaVivaBcn
13-07-2018 13:57
RT @lafundicio: Mañana a partir de las 12 h estaremos en @kn60lab, en la Rambla del Raval, conversando en la radio con jóvenes sobre su exp…
@CulturaVivaBcn
11-07-2018 12:24
Avui @subirats9 obre el Consell de la Fàbrica de Creació de @FabraiCoats. Un espai en el que participen els agents… https://t.co/ZKLLA8BssV