Barcelona Cultura
La Pionera

La Pionera

La Pionera és un nou espai a l’aire lliure, situat al barri del Poblenou (districte de Sant Martí), i que promou la cooperació entre persones i projectes. És un espai d’oportunitats per a projectes d’emprenedoria social i econòmica, un espai de trobada d’iniciatives innovadores: des de projectes socioempresarials de col·lectius en situació de vulnerabilitat, a d’altres en fase d’incubació i innovació, com ara fabricants, artesans o artistes.

Quin tipus de propostes caben en La Pionera?

La Pionera reunirà projectes que es trobin en fase d’incubació, proves pilot o llançament, de caràcter innovador i capacitat transformadora, que generin una nova ocupació a la ciutat i ofereixin oportunitats a persones en situació de vulnerabilitat social.

Les propostes han de respectar els criteris de compromís social, ambiental i comunitari, i es valorarà que siguin de proximitat pel que fa al territori.

Com serà La Pionera?

L’espai acollirà una zona de venda i promoció per a expositors, una zona de descans i gastronomia, un escenari central, i dos punts de música al carrer, on tindran lloc les activitats culturals, musicals i artístiques.

La Pionera obrirà ininterrompudament entre les 10.00 i les 20.00 h en horari d’hivern, i entre les 12 i les 22.00 h al llarg dels mesos d’hivern.

La programació cultural de La Pionera

La programació cultural de La Pionera estarà dinamitzada pel programa Cultura Viva, amb la col·laboració de diversos agents i entitats, com ara el Cabal Musical (Taller de Músics), l’Harmònica Fira del Disc Independent, Festival BIS, Afrolatina, LaFundició, la Xarxa de Comunitats de Memòria i la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, entre d’altres.

Les activitats, de caràcter estable, seran diverses i acompanyaran la mostra de productes i l’oferta gastronòmica. Es podrà gaudir de: música, ràdio en directe, circ, dansa, xerrades o desfilades de moda, entre d’altres activitats, vinculades a comunitats creatives de Barcelona.

LA PIONERA

@CulturaVivaBcn
27-05-2018 13:25
RT @LaPioneraBCN: Bon diumenge!🌞 Iniciatives #pioneres a punt! Programació cultural #gratis amb #concerts salseros a les 12:30h (La Gozader…
@CulturaVivaBcn
22-05-2018 18:26
Trobada dels projectes i recerques que configuren el programa #CulturaVivaBcn. Posada en comú, diagnosi compartida,… https://t.co/kpd9NyIFly
@CulturaVivaBcn
22-05-2018 14:35
🙌🔥♥️ Hem rebut 234 propostes musicals per formar part de la programació del #BAMCulturaViva18! Moltes gràcies per l… https://t.co/K95njmcRFM