Barcelona Cultura

Mapatge col·lectiu Sants-Montjuïc

Mapatge col·lectiu Sants-Montjuïc
DATA

03.04.18 - 18:00h

18h Lleialtat Santsenca

Continuem amb el mapatge col·lectiu entorn de les memòries de la ciutat. En aquesta ocasió del districte de Sants-Montjuïc. El 3 d'abril, a la Lleialtat Santsenca, a partir de les 18 h, us convidem a col·laborar en un mapa en el qual volem situar els agents (entitats, col·lectius o persones), les iniciatives (accions, projectes, programes...) i els interessos (temes, qüestions, controvèrsies, fets, llocs...) vinculats a les memòries diverses del districte.

La jornada, com a les anteriors edicions, vol ser també una ocasió per trobar-se, conèixer altres experiències, fer xarxa i debatre sobre com abordem, des d'una perspectiva cultural i comunitària, la qüestió de la memòria dels barris; i com podem vincular aquesta memòria amb el nostre present i futur.

La jornada ha estat organitzada en col·laboració amb la Lleialtat Santsenca i s'ha presentat prèviament a la Taula de Memòria del districte de Sants-Montjuïc i a l'Eix Memòria Històrica del Pla de Barris de La Marina.


@CulturaVivaBcn
19-03-2019 09:02
RT @ManuTomillo: El próximo 30 de marzo estaremos @rocio_gfb y yo impartiendo un Taller de podcast con la @xrcbcn. Apúntense que las plaza…
@CulturaVivaBcn
19-03-2019 08:55
RT @xrcbcn: Looking forward to meeting you at the workshop at #EnredantXRCB :-) https://t.co/LWHlPR4Vrw
@CulturaVivaBcn
18-03-2019 18:44
Jornades 2019 #CulturaVivaBcn 🎙 Enredant les ones: eines i debats per a la ràdio comunitària. 📆 Dissabte, 30 de… https://t.co/hgqGnPxPR3