Pressupost Obert

Descripció / Objectius

Per saber on van els diners públics.

Pressupost Obert és una eina per facilitar l’anàlisi i la comprensió dels pressupostos de l’Ajuntament de Barcelona a la ciutadania.

Permet navegar des de les dades pressupostàries més agregades fins al màxim nivell de detall, tant per al exercici actual com per als darrers exercicis.

Facilita la comparació d’allò que s’ha pressupostat amb allò que finalment s’ha executat. I mostra el detall de les factures que hi ha darrere de les despeses pressupostàries executades.

L’eina Pressupost Obert permet baixar dades en formats oberts. Es troba disponible en català, castellà i anglès.

Notícies

L'aparcament per als residents, més fàcil

dt., 05/09/2017 - 14:32h

Mobilitat. La nova aplicació ONaparcar residents permetrà als residents amb targeta d’AREA fer el pagament del tiquet d'aparcament en superfície des del telèfon mòbil.

Una app per descobrir la Barcelona novel·lada

dl., 04/09/2017 - 14:23h

Cultura. L'aplicació Literapolisbcn planteja gimcanes literàries per fomentar la lectura i el coneixement de la ciutat, especialment entre el públic adolescent.

Transformació digital per oferir serveis públics més àgils, oberts i ètics

dj., 19/10/2017 - 19:03h

Tecnologia. Impuls a l'ús de programari lliure i d'estàndards oberts per garantir la sobirania tecnològica del municipi, augmentar l'eficiència i l'estalvi i reduir costos.

El Barcelona Supercomputing Center col·laborarà amb el Pla Barcelona Ciutat Digital

dj., 20/07/2017 - 11:10h

DIGITAL. L’Ajuntament de Barcelona i el Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar projectes tecnològics relacionats amb el Pla Barcelona...

Agenda

Sense resultats