Pressupost Obert

Descripció / Objectius

Per saber on van els diners públics.

Pressupost Obert és una eina per facilitar l’anàlisi i la comprensió dels pressupostos de l’Ajuntament de Barcelona a la ciutadania.

Permet navegar des de les dades pressupostàries més agregades fins al màxim nivell de detall, tant per al exercici actual com per als darrers exercicis.

Facilita la comparació d’allò que s’ha pressupostat amb allò que finalment s’ha executat. I mostra el detall de les factures que hi ha darrere de les despeses pressupostàries executades.

L’eina Pressupost Obert permet baixar dades en formats oberts. Es troba disponible en català, castellà i anglès.

Notícies

UNE ( Revista AENOR - Nuevas normas para ciudades inteligentes)

Consens internacional a la UIT per a l’estandardització de la interoperabilitat de les plataformes

dv., 23/03/2018 - 09:20h

D’acord amb el consens internacional per a l’estandardització d’aquesta interoperabilitat, s’han publicat dues noves normes sobre ciutats intel•ligents: la norma UNE 178104 i la UNE 178108.

Oficina de Transformació Agile

Publicació de la licitació de l’Oficina de Transformació Agile (OTA)

dt., 20/03/2018 - 10:05h

L’objectiu d’aquesta licitació serà crear una oficina de transformació 'agile' que lideri i impulsi la transformació 'agile' de l’organització de l'IMI.

Sessió Informativa a l'adequació de LPACAP- 1 de Març 2018. 16:00h

Presentem l’adequació a la LPACAP dels diversos sistemes de gestió

dc., 28/02/2018 - 11:49h

El proper dia 1 de Març tindrà lloc una sessió informativa sobre l’adequació de la llei de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques (LPACAP) en els contractes de la Direcció de Desenvolupament de l'IMI.

La setmana 'mobile' de Barcelona

dl., 26/02/2018 - 21:51h

Empresa. Després de tancar amb èxit la Mobile Week Barcelona, comença el Mobile World Congress, un esdeveniment que va acompanyat de les noves edicions del 4YFN, el YoMo o el Women4Tech.

Agenda

Sense resultats