Barcelona Cultura
Tornar

Agenda

Taller/workshop

"Matèria Prima: Dissenyar amb aliments" | Tapas. Spanish Design for food

Informació

Del dimecres, 8 de març al diumenge, 21 de maig de 2017
Plaça de les Glòries
FAD
A La Cuina del CC Glòries | s tracta de 3 tallers per aprendre de creatives que utilitzen la bellesa, textura i capacitats del aliments per dissenyar. Inscripció gratuïta, capacitat limitada. ___________________________________________________________________________________________________________________________ Vega Hernando (24 març, 18:30h) Va estudiar disseny de moda a l'escola BAU i es va especialitzar en disseny tèxtil i estampació. Després de treballar per a vàries marques al 2016 va decidir muntar el seu propi estudi, va ser llavors quan va començar Eating Patterns, un projecte personal que combinava el que més li agrada del disseny amb la seva altra passió, la cuina. info i projectes: http://www.vegahernando.com/ Inscripcions: https://www.eventbrite.es/e/entradas-taller-iiii-materia-prima-dissenyar-amb-aliments-amb-vega-hernando-32581807062 ______________________________________________________________________________________________________________________________ Elsa Yranzo (21 abril, 18:30h) Dissenyadora o food designer. Fa servir la gastronomia com un mitjà de comunicació de conceptes, idees i emocions per generar experiències sensorials i creatives. Dissenya i transmet missatges i idees utilitzant com a forma d'expressió artística tot allò relacionat amb el menjar i la gastonomia. info i fotos: http://www.elsayranzo.com/ Inscripcions: PROPERAMENT ______________________________________________________________________________________________________________________________ Pepi de Boisseu (12 maig, 18:30h) Franco-argentina nascuda a Nova York actualment establerta a Barcelona. Directora d'Art de formació, ha viscut 3 anys al Brasil on va tenir un restaurant. Després de treballar amb l'artista Antoni Miralda dirigint l'espai "Food Cultura" durant diversos anys va decidir unir els seus estudis de direcció d'art amb la gastronomia i crear el seu propi projecte. Té un estudi creatiu on el menjar és l'eix central del seu treball. Desenvolupa conceptes culinaris inspirant-se en el disseny i en l'art per crear experiències comestibles i visuals. info i projectes: http://pepideboissieu.com/ Inscripcions: PROPERAMENT

Altres Events

Taller/workshop

Workshop Paris Design & TradeShows

París és un punt de trobada mundial per a la celebració de congressos internacionals. No solament és una dels destins principals de turisme sinó també...
Taller/workshop
Taller/workshop

Wellbeing at work | Body Intelligence

Sessió organitzada pel Clúster del Disseny en que s'analitzarà el rol del disseny a l'hora de definir nous i millors espais que potenciïn el...
Taller/workshop
Taller/workshop

Out of Metrics - Workshop installations by Col.lec

Out of Metrics és un cicle d'esdeveniment per descobrir l'obra de dissenyadors, artistes i arquitectes que s'ha guanyat la admiració...
Taller/workshop
Jornada/Presentació

Jornada de portes obertes per Sant Martí

Sant Martí és el patró de les festes de la Verneda, pel vincle amb l'església parroquial de Sant Martí de Provençals. L'edifici data del segle...
Jornada/Presentació