Barcelona Cultura
Tornar

Agenda

Taller/workshop

"Matèria Prima: Dissenyar amb aliments" | Tapas. Spanish Design for food

Informació

Del dimecres, 8 de març al diumenge, 21 de maig de 2017
Plaça de les Glòries
FAD
A La Cuina del CC Glòries | s tracta de 3 tallers per aprendre de creatives que utilitzen la bellesa, textura i capacitats del aliments per dissenyar. Inscripció gratuïta, capacitat limitada. ___________________________________________________________________________________________________________________________ Vega Hernando (24 març, 18:30h) Va estudiar disseny de moda a l'escola BAU i es va especialitzar en disseny tèxtil i estampació. Després de treballar per a vàries marques al 2016 va decidir muntar el seu propi estudi, va ser llavors quan va començar Eating Patterns, un projecte personal que combinava el que més li agrada del disseny amb la seva altra passió, la cuina. info i projectes: http://www.vegahernando.com/ Inscripcions: https://www.eventbrite.es/e/entradas-taller-iiii-materia-prima-dissenyar-amb-aliments-amb-vega-hernando-32581807062 ______________________________________________________________________________________________________________________________ Elsa Yranzo (21 abril, 18:30h) Dissenyadora o food designer. Fa servir la gastronomia com un mitjà de comunicació de conceptes, idees i emocions per generar experiències sensorials i creatives. Dissenya i transmet missatges i idees utilitzant com a forma d'expressió artística tot allò relacionat amb el menjar i la gastonomia. info i fotos: http://www.elsayranzo.com/ Inscripcions: PROPERAMENT ______________________________________________________________________________________________________________________________ Pepi de Boisseu (12 maig, 18:30h) Franco-argentina nascuda a Nova York actualment establerta a Barcelona. Directora d'Art de formació, ha viscut 3 anys al Brasil on va tenir un restaurant. Després de treballar amb l'artista Antoni Miralda dirigint l'espai "Food Cultura" durant diversos anys va decidir unir els seus estudis de direcció d'art amb la gastronomia i crear el seu propi projecte. Té un estudi creatiu on el menjar és l'eix central del seu treball. Desenvolupa conceptes culinaris inspirant-se en el disseny i en l'art per crear experiències comestibles i visuals. info i projectes: http://pepideboissieu.com/ Inscripcions: PROPERAMENT

Altres Events

Taller/workshop

MAI DEIXIS DE JUGAR | Jocs de taula a la Bibliotec

Tenim jocs de taula per totes les edats i tots els gustos. Vine amb amics o en família, t'ensenyarem a jugar als jocs de taula més actuals i també...
Taller/workshop
Exposició temporal

David Bowie Is | Victoria and Albert Museum de Lon

Horari: Dimarts, Dimecres, Dijous i Diumenge, 10-20 h, Divendres i Dissabte 10-21h, Dilluns matí tancat. Dilluns: tarda 16-20 h. Consulteu preus...
Exposició temporal
Taller/workshop

D-Future UOC - Intersecció | Intervenció | Intere

INTERSECTION | INTERVENTION | INTERPLAY Gender, Collaboration and Counter-Memory in Migratory Times and Spaces.Workshop obert al públic sobre...
Taller/workshop
Jornada/Presentació

Carton 360 2017 | Pitch your animated transmedia p

Carton 360 és l'esdeveniment destinat a buscar finançament als projectes transmetia "Cartoon 360" tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona....
Jornada/Presentació