Barcelona Cultura
Tornar

Agenda

Taller/workshop

"Matèria Prima: Dissenyar amb aliments" | Tapas. Spanish Design for food

Informació

Del dimecres, 8 de març al diumenge, 21 de maig de 2017
Plaça de les Glòries
FAD
A La Cuina del CC Glòries | s tracta de 3 tallers per aprendre de creatives que utilitzen la bellesa, textura i capacitats del aliments per dissenyar. Inscripció gratuïta, capacitat limitada. ___________________________________________________________________________________________________________________________ Vega Hernando (24 març, 18:30h) Va estudiar disseny de moda a l'escola BAU i es va especialitzar en disseny tèxtil i estampació. Després de treballar per a vàries marques al 2016 va decidir muntar el seu propi estudi, va ser llavors quan va començar Eating Patterns, un projecte personal que combinava el que més li agrada del disseny amb la seva altra passió, la cuina. info i projectes: http://www.vegahernando.com/ Inscripcions: https://www.eventbrite.es/e/entradas-taller-iiii-materia-prima-dissenyar-amb-aliments-amb-vega-hernando-32581807062 ______________________________________________________________________________________________________________________________ Elsa Yranzo (21 abril, 18:30h) Dissenyadora o food designer. Fa servir la gastronomia com un mitjà de comunicació de conceptes, idees i emocions per generar experiències sensorials i creatives. Dissenya i transmet missatges i idees utilitzant com a forma d'expressió artística tot allò relacionat amb el menjar i la gastonomia. info i fotos: http://www.elsayranzo.com/ Inscripcions: PROPERAMENT ______________________________________________________________________________________________________________________________ Pepi de Boisseu (12 maig, 18:30h) Franco-argentina nascuda a Nova York actualment establerta a Barcelona. Directora d'Art de formació, ha viscut 3 anys al Brasil on va tenir un restaurant. Després de treballar amb l'artista Antoni Miralda dirigint l'espai "Food Cultura" durant diversos anys va decidir unir els seus estudis de direcció d'art amb la gastronomia i crear el seu propi projecte. Té un estudi creatiu on el menjar és l'eix central del seu treball. Desenvolupa conceptes culinaris inspirant-se en el disseny i en l'art per crear experiències comestibles i visuals. info i projectes: http://pepideboissieu.com/ Inscripcions: PROPERAMENT

Altres Events

Premis

Reunió jurat Agència Catalana de Turisme

Reunió jurat concurs de logotip, "L'any del turisme cultural". Activitat restringida.
Premis
Jornada/Presentació

The Making Of . La col.lecció d'IKEA, YPPERLI

Descobrir en exclusiva el procés de creació de tres de les peces de la nova col.lecció d'IKEA, YPPERLIG, dissenyada en col.laboració amb la firma...
Jornada/Presentació
Exposició temporal

Exposició contra el malbaratament alimentari

L'exposició s'ha concebut a partir de dades impactants sobre el malbaratament alimentari a Catalunya. Constituïda de 14 plafons s'ha...
Exposició temporal
Concerts

Club de Música | Auditori Barcelona i Biblioteca E

L'Auditori Clubs de Música és una iniciativa conjunta de L'Auditori i Biblioteques de Barcelona que neix amb l'objectiu d'acostar la...
Concerts