Barcelona Cultura
Tornar

Agenda

Taller/workshop

"Matèria Prima: Dissenyar amb aliments" | Tapas. Spanish Design for food

Informació

Del dimecres, 8 de març al diumenge, 21 de maig de 2017
Plaça de les Glòries
A La Cuina del CC Glòries | s tracta de 3 tallers per aprendre de creatives que utilitzen la bellesa, textura i capacitats del aliments per dissenyar. Inscripció gratuïta, capacitat limitada. ___________________________________________________________________________________________________________________________ Vega Hernando (24 març, 18:30h) Va estudiar disseny de moda a l'escola BAU i es va especialitzar en disseny tèxtil i estampació. Després de treballar per a vàries marques al 2016 va decidir muntar el seu propi estudi, va ser llavors quan va començar Eating Patterns, un projecte personal que combinava el que més li agrada del disseny amb la seva altra passió, la cuina. info i projectes: http://www.vegahernando.com/ Inscripcions: https://www.eventbrite.es/e/entradas-taller-iiii-materia-prima-dissenyar-amb-aliments-amb-vega-hernando-32581807062 ______________________________________________________________________________________________________________________________ Elsa Yranzo (21 abril, 18:30h) Dissenyadora o food designer. Fa servir la gastronomia com un mitjà de comunicació de conceptes, idees i emocions per generar experiències sensorials i creatives. Dissenya i transmet missatges i idees utilitzant com a forma d'expressió artística tot allò relacionat amb el menjar i la gastonomia. info i fotos: http://www.elsayranzo.com/ Inscripcions: PROPERAMENT ______________________________________________________________________________________________________________________________ Pepi de Boisseu (12 maig, 18:30h) Franco-argentina nascuda a Nova York actualment establerta a Barcelona. Directora d'Art de formació, ha viscut 3 anys al Brasil on va tenir un restaurant. Després de treballar amb l'artista Antoni Miralda dirigint l'espai "Food Cultura" durant diversos anys va decidir unir els seus estudis de direcció d'art amb la gastronomia i crear el seu propi projecte. Té un estudi creatiu on el menjar és l'eix central del seu treball. Desenvolupa conceptes culinaris inspirant-se en el disseny i en l'art per crear experiències comestibles i visuals. info i projectes: http://pepideboissieu.com/ Inscripcions: PROPERAMENT

Altres Events

Taller/workshop

1a Sessió de l'INDI

La Biblioteca del Clot acull la primera sessió de l'INDI Club, una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l...
Taller/workshop
Taller/workshop

"Matèria Prima: Dissenyar amb aliments"

A La Cuina del CC Glòries | s tracta de 3 tallers per aprendre de creatives que utilitzen la bellesa, textura i capacitats del aliments per dissenyar....
Taller/workshop
Reunió corporativa

Comité de Programació | Disseny Hub Barcelona

reunió membres entitats del Disseny Hub. Activitat restringida.
Reunió corporativa
Reunió corporativa

Premis ADG Laus 2017

Les sales A i C de l'edifici esdevenen espais d'exposició pel jurat dels premis Laus. El jurat és divers i nombrós per tal de generar debat....
Reunió corporativa