Barcelona Cultura

13 empreses del sector hàbitat de Barcelona participen a la NYCxDesign

Del 20 al 24 de maig, Barcelona participarà en la setmana del disseny de la ciutat de Nova York, la NYCxDesign. Es tracta d’una acció promoguda per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona i organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny, i previament el tinent d'alcalde Jaume Collboni ja es va reunir el dia 5 de maig al Disseny Hub en una trobada de networking amb els integrants de la mostra. Aquesta, té com a objectiu potenciar el disseny inspirat a Barcelona, així com oferir visibilitat al teixit empresarial del sector. 

Sota el nom ‘Inspired in Barcelona: Lifestyle’ es realitzaran dues mostres on tindran presència 13 marques del sector de l’hàbitat que s'inspiren en els valors, l’excel·lència i l'estil de vida de Barcelona com ara BD Barcelona Design, Bloomint Design, Carpyen, Estiluz o Hidraulik.

Tanmateix, en les dues mostres en les que es participarà (WantedDesign Manhattan & International Contemporary Furniture Fair), Barcelona tindrà una presència destacada. L’ICFF acull a més de 750 expositors de tot el món, més de 33.000 visitants entre arquitectes, dissenyadors d’interiors, retailers, distribuïdors o inversors. Per la seva part, la WantedDesign Manhattan, recull una selecció del talent del sector hàbitat que inspira la seva obra en els valors i l'estil de vida de la ciutat. 

L'esdeveniment serveix també com a punt de trobada i inspiració per als dissenyadors, fabricants, compradors, distribuïdors, artesans, estudiants, institucions de disseny, la premsa i tots els amants del disseny, a més de ser una oportunitat per a les empreses de Barcelona per fer contactes i generar sinergies.

Altres notícies

Creativitat i disseny, eixos dels cursos...

20/07/2017

A l'estiu la ciutat de Barcelona es converteix en la seu de màsters i formació universitària complementària, i els estudis...

Aquest estiu, coneix el millor disseny a...

17/07/2017

Barcelona és reconeguda com una de les ciutats més potents en l’àmbit del disseny i en els darrers 25 anys la...

Descobreix els guanyadors dels premis de...

13/07/2017

Durant el FADfest, que va tenir lloc entre el 29 de juny i el 2 de juliol, es van celebrar les cerimònies de lliurament dels...

Apropa't al disseny hongarès més ac...

11/07/2017

Fins al 14 de juliol podeu veure al Disseny Hub Barcelona l’exposició ...