Barcelona Cultura

13 empreses del sector hàbitat de Barcelona participen a la NYCxDesign

Del 20 al 24 de maig, Barcelona participarà en la setmana del disseny de la ciutat de Nova York, la NYCxDesign. Es tracta d’una acció promoguda per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona i organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny, i previament el tinent d'alcalde Jaume Collboni ja es va reunir el dia 5 de maig al Disseny Hub en una trobada de networking amb els integrants de la mostra. Aquesta, té com a objectiu potenciar el disseny inspirat a Barcelona, així com oferir visibilitat al teixit empresarial del sector. 

Sota el nom ‘Inspired in Barcelona: Lifestyle’ es realitzaran dues mostres on tindran presència 13 marques del sector de l’hàbitat que s'inspiren en els valors, l’excel·lència i l'estil de vida de Barcelona com ara BD Barcelona Design, Bloomint Design, Carpyen, Estiluz o Hidraulik.

Tanmateix, en les dues mostres en les que es participarà (WantedDesign Manhattan & International Contemporary Furniture Fair), Barcelona tindrà una presència destacada. L’ICFF acull a més de 750 expositors de tot el món, més de 33.000 visitants entre arquitectes, dissenyadors d’interiors, retailers, distribuïdors o inversors. Per la seva part, la WantedDesign Manhattan, recull una selecció del talent del sector hàbitat que inspira la seva obra en els valors i l'estil de vida de la ciutat. 

L'esdeveniment serveix també com a punt de trobada i inspiració per als dissenyadors, fabricants, compradors, distribuïdors, artesans, estudiants, institucions de disseny, la premsa i tots els amants del disseny, a més de ser una oportunitat per a les empreses de Barcelona per fer contactes i generar sinergies.

Altres notícies

El Disseny Hub torna a acollir els Premi...

16/11/2017

El 22 de novembre l'auditori de Disseny Hub tornarà a acollir la cerimònia d'entrega dels Premis de Fotografia...

El Disseny Hub, centre de l'sketch...

14/11/2017

Al llarg de l'any, el Disseny Hub ha acollit...

(Isabel Steva) ‘COLITA’: “Tenir ull crít...

07/11/2017

El 27 de novembre, el  FAD organitza al Disseny Hub un acte de reconeixement a la gran fotògrafa Isabel Steva, més coneguda com Colita...

El 22, 23 i 24 de desembre torna el Desi...

05/11/2017

Arriba la sisena edició del mercat nadalenc de disseny, que enguany tindrà lloc del 22 al 24 de desembre al Disseny Hub, i...