Barcelona Cultura

36 noves peces se sumen a l'exposició "Del món al museu”

Amb motiu de les donacions rebudes durant els últims 10 anys, el Museu del Disseny incorpora 36 noves peces al discurs de l’exposició “Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural”. Amb aquesta ampliació, el museu recopila 250 objectes representatius de les etapes més significatives del disseny industrial a Catalunya i Espanya.

Entre aquestes peces trobem treballs de reconeguts dissenyadors com Gemma Bernal i Javier Mariscal, amb el llum de peu Arquímedes (1974) i el tamboret Dúplex (1981), respectivament. A més, també hi trobem creacions d’artistes que no han estat presents fins ara a la mostra, com Closca Design amb el casc Closca Fuga (2016) o Mut Design amb el seient en suspensió Nàutica, un disseny d’Alberto Sánchez creat el 2010.

Cadascuna de les peces exposades a la mostra -diverses d’elles guardonades amb els premis Delta de l’ADI-FAD i el Red Dot de disseny- és considerada una mostra representativa del disseny del seu temps, de les diverses aportacions materials i tècniques proposades pels seus autors de cada moment, així com del seu ressò sociocultural.

Si teniu ganes de saber-ne més sobre el patrimoni cultural de Catalunya i d'Espanya, us recomanem que us apropeu al Disseny Hub de dimarts a diumenge en horari de 10 h a 20 h i visiteu aquesta mostra del disseny de producte que, amb 550 m2 i 250 peces, és clau per a entendre el nostre passat. Si ho feu, també podreu gaudir de la resta d'exposicions permanents del Museu del Disseny, així com de l'exposició "El millor disseny de l'any", que podreu visitar fins a l'1 de setembre. Us esperem!

Altres notícies

Oscar Guayabero: “Estem vivint un moment...

10/10/2019

Oscar Guayabero (1968) és para-dissenyador. Ell no dissenya, diu, sinó que activa disseny, i ho fa des del pensament, l...

El Museu del Disseny revisa l’obra i pen...

10/10/2019

L’exposició...

Què fer en família al Disseny Hub aquest...

09/10/2019

En línia amb el compromís del Disseny Hub Barcelona per fer arribar el disseny i la cultura a totes les edats, la tardor arriba al...

Talent i orfebreria, els protagonistes d...

09/10/2019

El principal esdeveniment de joieria artística i objectes d'autor del país, JOIA Barcelona Art Jewellery & Objects...