Barcelona Cultura

Accelera el teu futur amb la nova edició del MID Talent

Vint joves. Un repte. Inspiració i Design Thinking. Si tens entre 18 i 29 anys, has acabat o ets a punt d’acabar els teus estudis i no estàs treballant, t’ajudem a millorar el teu perfil professional amb el programa MID Talent. Organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny i amb el suport del Fons Social Europeu, la pròxima edició del MID Talent tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona entre els dies 12 i 17 de maig.

La iniciativa, emmarcada en el MID Mercat d’Idees de Disseny, és programa de preacceleració en emprenedoria creativa per a joves que s’articula al voltant de la inspiració, el coneixement, la col·laboració, el Design Thinking, la visió sostenible, el networking, l’experiència i el descobriment.

El programa, que enguany s’organitza per tercer any consecutiu, neix amb la finalitat de donar suport als joves residents a Catalunya que vulguin posar en marxa idees i projectes innovadors. A través de diverses sessions impartides per professionals experts en disseny, innovació i emprenedoria, el MID Talent garanteix als participants l’accés a una combinació de coneixements que integren la innovació, la sostenibilitat i la col·laboració de manera gratuïta. A més, els joves que en formeu part tindreu a la vostra disposició un coach que farà seguiment del vostre desenvolupament personal i professional.

La iniciativa representa una oportunitat única per a impulsar un projecte mitjançant el treball en equip i la ideació d’un producte o servei, millorar el perfil professional amb competències demandades pel mercat actual i ampliar la xarxa de contactes en diversos sectors. A més, permetrà als assistents adquirir coneixements sobre estratègies integradores, situant l’usuari i les persones en el centre per desenvolupar idees disruptives en el mercat.

Si hi estàs interessat/da, aconsegueix més informació sobre el contingut del programa, els requisits per participar-hi i els terminis d’inscripció i inscriu-t’hi ja! Les places són limitades.

Data de les següents jornades: del 2 al 7 de juny. T’esperem!

Altres notícies

Teixim vincles amb la comunitat educativ...

10/07/2019

Bastir ponts amb la comunitat educativa i ser l’altaveu del talent jove català. Aquesta ha estat una de les línies d’...

Els Premis FAD reconeixen l’excel·lència...

10/07/2019

El mes passat la...

Tot això passarà el mes de setembre al D...

10/07/2019

El Disseny Hub torna de les vacances d’estiu amb una agenda plena d’activitats, fires i exposicions que engegarà al...