Barcelona Cultura

Acosteu-vos al món de la moda amb el Movistar Barcelona Fashion Film Festival

El 5 d’octubre arriba al Museu del Disseny el Movistar Barcelona Fashion Film Festival, un espai únic de fashion films a Barcelona i el primer del món on les noves promeses del món audiovisual, la moda i la publicitat tenen el protagonisme.

El festival esdevè un punt de trobada entre productors, diferents marques, agències i dissenyadors emergents, on poder compartir experiències i conèixer millor el sector. A partir del concepte de fashion, una manera alternativa d'entendre la publicitat, i portant  l'espot més enllà de l'anunci, transformant-lo en una història que pretén arribar al públic i crear uns llaços emocionals.

El jurat del festival està format per personalitats de diferents sectors com ara Krizia Robustella (disseny de moda), el periodista Jordi Campo, la influencer Isabelita Virtual o la directora del Museu del Disseny, Pilar Vélez.

Podeu trobar més informació sobre l’esdeveniment al seu web i a les seves xarxes socials.

Altres notícies

Gaudeix d’un estiu ple d’activitats al d...

11/07/2018

Aquest estiu, el Disseny Hub i la seva rodalia s’omplen d’activitats culturals per a tots els públics i per a tots els...

Els ADCE Awards 2018 han obert les inscr...

09/07/2018

Els ADCE Awards premien l'excel·lència d'aquells treballs de disseny i publicitat que han estat reconeguts en les seves...

‘Barcelona Startup City Seminar’: una op...

26/06/2018

Barcelona és una ciutat atractiva per a les ‘startups’. O, com a mínim, així ho indiquen les dades....

Els 500 millors dissenys de l’any, reuni...

20/06/2018

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d...