Barcelona Cultura

Activitats d'estiu per als més petits al Disseny Hub

Aquest estiu els més petits podran gaudir de diferents activitats al Disseny Hub amb un seguit de propostes per a tots els gustos i interessos durant els mesos de juliol i agost.

La Biblioteca El Clot- Josep Benet us ofereix una activitat de Scratch per a nens entre 7 i 12 anys per aprendre a programar a través del joc i l'experimentació. Si a més de la programació, també us agraden els robots, no us podeu perdre el taller 'Robòtica amb Lego Mindstorm', on podreu construir un robot Lego i fer-lo funcionar de forma bàsica. Una altra activitat ben diferent és el 'Biblio-taller del Clima', una divertida oportunitat per crear un fantàstic mòbil amb tots els símbols de la meteorologia i que es durà a terme el dijous 6 de juliol a les 18.00 h. A més, també es podrà gaudir del ' Taller de samarretes estampades', on, amb una samarreta blanca els nens de 5 a 12 anys podran omplir-la de color.

Finalment, també es podrà aprendre jugant amb el taller 'Terra Líquida' del Museu del Disseny i què permet descobrir la col·lecció de ceràmica de l'exposició permanent del Museu "Extraordinàries! Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor (segles III-XX)"

Podeu consultar tota la informació sobre els tallers d'estiu al web de la Biblioteca El Clot-Josep Benet i a l'apartat d'activitats del web del Museu del Disseny.

 

Altres notícies

Els casals d’estiu més creatius, al Muse...

18/04/2018

Aquest estiu, els casals tornen a omplir el Disseny Hub de la creativitat i l’enginy dels més joves. Després de l...

El nou MODA-FAD presenta una exposició p...

16/04/2018

El consumidor és el centre de la indústria, i el mercat gira entorn de les seves decisions de...

Quins són els reptes del futur i com el...

10/04/2018

Laura Clèries és consultora ‘freelance’, dissenyadora i docent universitària, i actualment dirigeix Elisava...

La realitat virtual i la realitat augmen...

06/04/2018

Del 25 al 28 d’abril, l’edifici del Disseny Hub acull la segona edició del Mercat de Realitat Virtual i...