Barcelona Cultura

Activitats d'estiu per als més petits al Disseny Hub

Aquest estiu els més petits podran gaudir de diferents activitats al Disseny Hub amb un seguit de propostes per a tots els gustos i interessos durant els mesos de juliol i agost.

La Biblioteca El Clot- Josep Benet us ofereix una activitat de Scratch per a nens entre 7 i 12 anys per aprendre a programar a través del joc i l'experimentació. Si a més de la programació, també us agraden els robots, no us podeu perdre el taller 'Robòtica amb Lego Mindstorm', on podreu construir un robot Lego i fer-lo funcionar de forma bàsica. Una altra activitat ben diferent és el 'Biblio-taller del Clima', una divertida oportunitat per crear un fantàstic mòbil amb tots els símbols de la meteorologia i que es durà a terme el dijous 6 de juliol a les 18.00 h. A més, també es podrà gaudir del ' Taller de samarretes estampades', on, amb una samarreta blanca els nens de 5 a 12 anys podran omplir-la de color.

Finalment, també es podrà aprendre jugant amb el taller 'Terra Líquida' del Museu del Disseny i què permet descobrir la col·lecció de ceràmica de l'exposició permanent del Museu "Extraordinàries! Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor (segles III-XX)"

Podeu consultar tota la informació sobre els tallers d'estiu al web de la Biblioteca El Clot-Josep Benet i a l'apartat d'activitats del web del Museu del Disseny.

 

Altres notícies

Prorrogada l’exposició 'David Bowie...

21/09/2017

Inaugurada el darrer 25 de maig i amb gairebé 100.000 visitants, la mostra ...

Gaudeix de la jornada de portes obertes...

19/09/2017

El 24 i 25 de setembre, amb motiu de les...

The Making Of... Nova col·lecció d'...

15/09/2017

Us convidem a descobrir en exclusiva el procés de creació de tres de les peces de la nova col·lecció d'IKEA, YPPERLIG, dissenyada...

Voleu conèixer diferents personalitats d...

14/09/2017

Al llarg de l’any el Disseny Hub acull diferents activitats amb l’objectiu d’esdevenir un punt referencial per al...