Barcelona Cultura

Activitats d'estiu per als més petits al Disseny Hub

Aquest estiu els més petits podran gaudir de diferents activitats al Disseny Hub amb un seguit de propostes per a tots els gustos i interessos durant els mesos de juliol i agost.

La Biblioteca El Clot- Josep Benet us ofereix una activitat de Scratch per a nens entre 7 i 12 anys per aprendre a programar a través del joc i l'experimentació. Si a més de la programació, també us agraden els robots, no us podeu perdre el taller 'Robòtica amb Lego Mindstorm', on podreu construir un robot Lego i fer-lo funcionar de forma bàsica. Una altra activitat ben diferent és el 'Biblio-taller del Clima', una divertida oportunitat per crear un fantàstic mòbil amb tots els símbols de la meteorologia i que es durà a terme el dijous 6 de juliol a les 18.00 h. A més, també es podrà gaudir del ' Taller de samarretes estampades', on, amb una samarreta blanca els nens de 5 a 12 anys podran omplir-la de color.

Finalment, també es podrà aprendre jugant amb el taller 'Terra Líquida' del Museu del Disseny i què permet descobrir la col·lecció de ceràmica de l'exposició permanent del Museu "Extraordinàries! Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor (segles III-XX)"

Podeu consultar tota la informació sobre els tallers d'estiu al web de la Biblioteca El Clot-Josep Benet i a l'apartat d'activitats del web del Museu del Disseny.

 

Altres notícies

El Disseny Hub acull un curs per disseny...

15/02/2018

En un món laboral frenètic, cada cop més centrat en la innovació, l’atracció i retenció del talent és un dels...

Maurici Ginés: “Crec que no deixarem ind...

13/02/2018

Del divendres 16 al diumenge 18 de febrer, LlumBCN aterra al barri del Poblenou per primera vegada. Cinc anys després...

Llum BCN transforma la façana del Dissen...

09/02/2018

Amb motiu de la setena edició de Llum BCN, que...

Llum BCN 2018 il·lumina el Disseny Hub p...

06/02/2018

Arriba la nit, i Barcelona s'il·lumina d'una forma especial. Del divendres 16 de febrer al diumenge 19, la...