Barcelona Cultura

'Això és una paret pública', la nova exposició de Marc Martí

Del 20 d'octubre al 12 de novembre, arriba al Disseny Hub l'exposició 'Això és una paret pública', comissariada per David Torrents i Marc Martí, i produïda per l'empresa Marc Martí.

La mostra és una reflexió sobre les tradicionals columnes publicitàries existents a Barcelona des de finals del s. XIX i que en els darrers anys han anat desapareixent de la via pública de Barcelona.

Realitzada amb la col·laboració del BCD, es vol reivindicar la importància que tenen aquests espais, explicant-ne la funció històrica.

Per a l'exposició, s'han convidat vuit dissenyadors perque expressin cadascú en la seva columna la importància d'aquest element. Els dissenyadors que exposaran seran Mario Eskenazi, Andreu BaliusTwoPoints.NetRaúl GoñiLadyssenyadora, David Ricart, David Torrent i Jacqueline Molnár. Els mateixos cartells que es penjaran al Hub es situaran també a l'espai urbà.

'Això és una paret pública!' forma part del festival Marc Martí, l'any que l'empresa celebra els 40 anys d'existència. Durant tota la tardor, es faran un seguit d'actes per commemorar l'aniversari i que començarà amb l'exposició del Disseny Hub Barcelona.

Altres notícies

Gaudeix d’un estiu ple d’activitats al d...

11/07/2018

Aquest estiu, el Disseny Hub i la seva rodalia s’omplen d’activitats culturals per a tots els públics i per a tots els...

Els ADCE Awards 2018 han obert les inscr...

09/07/2018

Els ADCE Awards premien l'excel·lència d'aquells treballs de disseny i publicitat que han estat reconeguts en les seves...

‘Barcelona Startup City Seminar’: una op...

26/06/2018

Barcelona és una ciutat atractiva per a les ‘startups’. O, com a mínim, així ho indiquen les dades....

Els 500 millors dissenys de l’any, reuni...

20/06/2018

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d...