Barcelona Cultura

'Això és una paret pública', la nova exposició de Marc Martí

Del 20 d'octubre al 12 de novembre, arriba al Disseny Hub l'exposició 'Això és una paret pública', comissariada per David Torrents i Marc Martí, i produïda per l'empresa Marc Martí.

La mostra és una reflexió sobre les tradicionals columnes publicitàries existents a Barcelona des de finals del s. XIX i que en els darrers anys han anat desapareixent de la via pública de Barcelona.

Realitzada amb la col·laboració del BCD, es vol reivindicar la importància que tenen aquests espais, explicant-ne la funció històrica.

Per a l'exposició, s'han convidat vuit dissenyadors perque expressin cadascú en la seva columna la importància d'aquest element. Els dissenyadors que exposaran seran Mario Eskenazi, Andreu BaliusTwoPoints.NetRaúl GoñiLadyssenyadora, David Ricart, David Torrent i Jacqueline Molnár. Els mateixos cartells que es penjaran al Hub es situaran també a l'espai urbà.

'Això és una paret pública!' forma part del festival Marc Martí, l'any que l'empresa celebra els 40 anys d'existència. Durant tota la tardor, es faran un seguit d'actes per commemorar l'aniversari i que començarà amb l'exposició del Disseny Hub Barcelona.

Altres notícies

El Disseny Hub acollirà el '4th Eur...

19/10/2017

Arriba al Disseny Hub el '4th European Creativity...

El 26 i 27 d'octubre torna 'Di...

17/10/2017

El 26 i 27 d'octubre arriba la segona edició de les jornades...

'Això és una paret pública', l...

09/10/2017

Del 20 d'octubre al 12 de novembre, arriba al Disseny Hub l'exposició 'Això és...

Acosteu-vos al món de la moda amb el Mov...

09/10/2017

El 5 d’octubre arriba al Museu del Disseny el ...