Barcelona Cultura

'Això és una paret pública', la nova exposició de Marc Martí

Del 20 d'octubre al 12 de novembre, arriba al Disseny Hub l'exposició 'Això és una paret pública', comissariada per David Torrents i Marc Martí, i produïda per l'empresa Marc Martí.

La mostra és una reflexió sobre les tradicionals columnes publicitàries existents a Barcelona des de finals del s. XIX i que en els darrers anys han anat desapareixent de la via pública de Barcelona.

Realitzada amb la col·laboració del BCD, es vol reivindicar la importància que tenen aquests espais, explicant-ne la funció històrica.

Per a l'exposició, s'han convidat vuit dissenyadors perque expressin cadascú en la seva columna la importància d'aquest element. Els dissenyadors que exposaran seran Mario Eskenazi, Andreu BaliusTwoPoints.NetRaúl GoñiLadyssenyadora, David Ricart, David Torrent i Jacqueline Molnár. Els mateixos cartells que es penjaran al Hub es situaran també a l'espai urbà.

'Això és una paret pública!' forma part del festival Marc Martí, l'any que l'empresa celebra els 40 anys d'existència. Durant tota la tardor, es faran un seguit d'actes per commemorar l'aniversari i que començarà amb l'exposició del Disseny Hub Barcelona.

Altres notícies

Descobreix el millor del disseny barcelo...

21/03/2018

Barcelona és una ciutat creativament activa i amb talent. Cultura, art, música, tendències i disseny cohabiten en els seus...

DESIGN DOES: el disseny com a eina de re...

19/03/2018

Arriba al Museu del Disseny l’exposició DESIGN DOES. Allò que el disseny fa’...

Vint anys de curtmetratges i films d’ani...

14/03/2018

Del 21 al 25 de març, l’edifici del Disseny Hub acull, un any més, el Mecal Pro, l’escissió professional del Mecal...

Un petit tast d’‘Inside Poblenou’ arriba...

12/03/2018

Veure la transformació del Poblenou en imatges a dins del Disseny Hub  ja és...