Barcelona Cultura

Aquest estiu, gaudeix del Disseny Hub i el seu entorn!

Durant els mesos d’estiu, aprofiteu la vostra visita per conèixer millor l'edifici Disseny Hub i els seus voltants.

Fins al 30 d’octubre podeu gaudir d’exposicions ben diferents i per a tots els interessos: ‘El millor disseny de l’any’, Krea: mirades diferents en processos creatius o ‘The Materials Farm’.

A més, també podeu visitar les col·leccions permanents del Museu del Disseny i, si us agrada David Bowie, aprofundir en la figura del cantant amb l’exposició procedent del Victoria & Albert Museum ‘David Bowie Iso amb el cicle ‘Bowie Cinema. Podeu consultar al web del Museu del Disseny i a la nostra agenda totes les activitats previstes.

Si voleu conèixer millor el nostre entorn, a l’Institut for Advanced Architecture (IAAC) podreu descobrir la mostra ‘Living in future cities i copsar com seran les ciutats del futur. Trobareu l'exposició a l'espai MUHBA Oliva Artés (C/Espronceda, 142-146).

Tanmateix, us recomanem gaudir de la vostra visita utilitzant el transport públic, tenint com a com a mitjans més propers el metro i el TRAM. Us hi esperem!

Altres notícies

Gaudeix d’un estiu ple d’activitats al d...

11/07/2018

Aquest estiu, el Disseny Hub i la seva rodalia s’omplen d’activitats culturals per a tots els públics i per a tots els...

Els ADCE Awards 2018 han obert les inscr...

09/07/2018

Els ADCE Awards premien l'excel·lència d'aquells treballs de disseny i publicitat que han estat reconeguts en les seves...

‘Barcelona Startup City Seminar’: una op...

26/06/2018

Barcelona és una ciutat atractiva per a les ‘startups’. O, com a mínim, així ho indiquen les dades....

Els 500 millors dissenys de l’any, reuni...

20/06/2018

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d...