Barcelona Cultura

Arriba la quarta edició del 'MID Talent 2017/18'

Fins a 20 joves creadors participaran aquest mes de març a la quarta edició del 'MID Talent 2017/18', un projecte de formació d'emprenedoria, cocreació i desenvolupament de noves oportunitats per a joves de menys de 30 no ocupats. De l'11 al 17 de març, els candidats seleccionats gaudiran d'una formació 100% presencial en la qual s'enfrontaran, en equips, a la resolució d'un repte.

Es tracta d'una iniciativa emmarcada en el 'MID Mercat d'Idees Disseny' un programa de preacceleració en emprenedoria creativa per a joves que ofereix als seus participants coneixements sobre team building, tendències d'innovació, generació d'ideesdesign thinking de la mà de grans professionals experts en disseny, sostenibilitat i emprenedoria creativa.

Enguany, el MID TALENT ofereix una experiència completa d'una setmana de durada en la qual els participants hauran de conviure i resoldre un repte organitzats en equips pluridisciplinaris. La formació, concebuda com a una barreja entre teoria i pràctica, inclou sessions de coaching per supervisar el projecte i la seva proposta per solucionar el repte impost. Aquestes sessions aportaran a més a l'equip grans eines de millora de les capacitats individuals i per afavorir una millor col·laboració dels membres. El curs també introduirà als participants a la pràctica de dinàmiques de body intelligence, per tal que aprenguin a maximitzar el seu rendiment.

Aquest curs està cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE), BCD Barcelona Centre de Disseny, pel Departament de Cultura i l'SDI de la Generalitat de Catalunya i pel IED Instituto Europeo di Design.

Altres notícies

Els 500 millors dissenys de l’any, reuni...

20/06/2018

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d...

Descobreix els guanyadors dels premis de...

18/06/2018

Durant la Barcelona Design Week, que es va celebrar entre el 5 i el 14 de juny, es van celebrar les cerimònies de...

Visita els APROP, la nova solució per fe...

12/06/2018

Ràpids de construir, sostenibles i fets amb materials de qualitat. Així són els Allotjaments de Proximitat Provisionals...

S’apropa el 5è Congrés Internacional d’E...

11/06/2018

El 5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni arribarà en breus a la ciutat. Entre...