Barcelona Cultura

Arriba la quarta edició del 'MID Talent 2017/18'

Fins a 20 joves creadors participaran aquest mes de març a la quarta edició del 'MID Talent 2017/18', un projecte de formació d'emprenedoria, cocreació i desenvolupament de noves oportunitats per a joves de menys de 30 no ocupats. De l'11 al 17 de març, els candidats seleccionats gaudiran d'una formació 100% presencial en la qual s'enfrontaran, en equips, a la resolució d'un repte.

Es tracta d'una iniciativa emmarcada en el 'MID Mercat d'Idees Disseny' un programa de preacceleració en emprenedoria creativa per a joves que ofereix als seus participants coneixements sobre team building, tendències d'innovació, generació d'ideesdesign thinking de la mà de grans professionals experts en disseny, sostenibilitat i emprenedoria creativa.

Enguany, el MID TALENT ofereix una experiència completa d'una setmana de durada en la qual els participants hauran de conviure i resoldre un repte organitzats en equips pluridisciplinaris. La formació, concebuda com a una barreja entre teoria i pràctica, inclou sessions de coaching per supervisar el projecte i la seva proposta per solucionar el repte impost. Aquestes sessions aportaran a més a l'equip grans eines de millora de les capacitats individuals i per afavorir una millor col·laboració dels membres. El curs també introduirà als participants a la pràctica de dinàmiques de body intelligence, per tal que aprenguin a maximitzar el seu rendiment.

Aquest curs està cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE), BCD Barcelona Centre de Disseny, pel Departament de Cultura i l'SDI de la Generalitat de Catalunya i pel IED Instituto Europeo di Design.

Altres notícies

Vint anys de curtmetratges i films d’ani...

14/03/2018

Del 21 al 25 de març, l’edifici del Disseny Hub acull, un any més, el Mecal Pro, l’escissió professional del Mecal...

Un petit tast d’‘Inside Poblenou’ arriba...

12/03/2018

Veure la transformació del Poblenou en imatges a dins del Disseny Hub  ja és...

'El MODA-FAD sorgeix com una idea d...

07/03/2018

Edgar Carrascal ha estudiat disseny, comunicació i màrqueting de moda. A més de consolidar la seva pròpia marca personal, 'Edgar...

'Share Like Follow Barcelona':...

05/03/2018

La imatge d’una ciutat és fruit de les múltiples experiències de qui la visita, de qui hi viu. Partint d’aquest principi, i...