Barcelona Cultura

B-Anime: el cinema d’animació japonès conquista el DHUB

Un any més, el cinema d’animació japonès, conegut com anime, serà el protagonista del B-ANIME FILM FESTIVAL, que arriba al Disseny Hub Barcelona entre els dies 15 i 18 de novembre. És la quarta edició del festival, que se celebra a la capital catalana des de l’any 2014, organitzada per Mago Experience i l’Associació MEDUSA.

El festival projectarà tant estrenes inèdites com clàssics d’aquest gènere cinematogràfic, amb l’objectiu de donar-li visibilitat i crear un punt de trobada on reunir els seus seguidors, al voltant de títols de qualitat que sovint són de difícil accés. Es tracta de pel·lícules que no arriben a les nostres cartelleres per qüestions econòmiques, tot i que cada any s’estrenen al Japó una mitjana de 70 títols d’aquest gènere. Gràcies a la posició privilegiada al mercat de produccions asiàtiques de Mago Experience i l’Associació Medusa s’ha pogut tenir accés als films que es projectaran durant aquest cap de setmana.

Les pel·lícules s’emetran a l’auditori del Disseny Hub Barcelona i a la Biblioteca El Clot - Josep Benet. Algunes de les projeccions d’enguany són "Death Note", "Gurrenn Lagan", "Mazinger Z" i "King of Thorn", a més a més d’una sessió sorpresa. També destaca la secció “KIDS”, dedicat als més petits i on destaquen films com "Friends: Aventura en la isla de los monstruos-", "El viaje de Agartha", "El verano de Coo" i "Rudolf the black cat". També s’han organitzat activitats paral·leles per complementar les sessions de cinema.

S’espera que assisteixin al festival espectadors de totes les edats, amb un gruix especial de joves, que són el principal públic del fenomen anime, que cada vegada compta amb més adeptes per tot el món. Des de l’organització asseguren que l’objectiu principal del festival és no només acostar els participants a la cultura japonesa, sinó també promoure els productes audiovisuals i de culte.

L’entrada al festival és gratuïta. Podeu consultar tota la programació a aquest enllaç.

 

Altres notícies

La primera ADGBigTalk del 2019 ja és aqu...

16/01/2019

El proper dimecres 30 de gener, en el marc del cicle de conferències ADGTalk, tots els apassionats del futbol...

Concurs: Les 1.000 cares del Disseny Hub...

10/01/2019

Entre els dies 10 i 20 de gener, milers d’imatges de diferents estils i temàtiques ompliran el Disseny Hub Barcelona per l’...

2018: El Disseny Hub Barcelona es consol...

31/12/2018

La ciutat de Barcelona destaca com un centre de cultura, disseny i avenç, i un any més, el Disseny Hub Barcelona ha...

Barcelona Printlife: l’exposició de foto...

27/12/2018

Milers d’imatges de diferents estils i temàtiques ompliran el Disseny Hub Barcelona per a l’exposició...