Barcelona Cultura

B-Anime: el cinema d’animació japonès conquista el DHUB

Un any més, el cinema d’animació japonès, conegut com anime, serà el protagonista del B-ANIME FILM FESTIVAL, que arriba al Disseny Hub Barcelona entre els dies 15 i 18 de novembre. És la quarta edició del festival, que se celebra a la capital catalana des de l’any 2014, organitzada per Mago Experience i l’Associació MEDUSA.

El festival projectarà tant estrenes inèdites com clàssics d’aquest gènere cinematogràfic, amb l’objectiu de donar-li visibilitat i crear un punt de trobada on reunir els seus seguidors, al voltant de títols de qualitat que sovint són de difícil accés. Es tracta de pel·lícules que no arriben a les nostres cartelleres per qüestions econòmiques, tot i que cada any s’estrenen al Japó una mitjana de 70 títols d’aquest gènere. Gràcies a la posició privilegiada al mercat de produccions asiàtiques de Mago Experience i l’Associació Medusa s’ha pogut tenir accés als films que es projectaran durant aquest cap de setmana.

Les pel·lícules s’emetran a l’auditori del Disseny Hub Barcelona i a la Biblioteca El Clot - Josep Benet. Algunes de les projeccions d’enguany són "Death Note", "Gurrenn Lagan", "Mazinger Z" i "King of Thorn", a més a més d’una sessió sorpresa. També destaca la secció “KIDS”, dedicat als més petits i on destaquen films com "Friends: Aventura en la isla de los monstruos-", "El viaje de Agartha", "El verano de Coo" i "Rudolf the black cat". També s’han organitzat activitats paral·leles per complementar les sessions de cinema.

S’espera que assisteixin al festival espectadors de totes les edats, amb un gruix especial de joves, que són el principal públic del fenomen anime, que cada vegada compta amb més adeptes per tot el món. Des de l’organització asseguren que l’objectiu principal del festival és no només acostar els participants a la cultura japonesa, sinó també promoure els productes audiovisuals i de culte.

L’entrada al festival és gratuïta. Podeu consultar tota la programació a aquest enllaç.

 

Altres notícies

IDD: L’ànima dels objectes amb Mario Tri...

12/03/2019

“Per projectar les ciutats del futur, abans hem de projectar les coses del present; així entendrem millor perquè vivim a les nostres...

Conrad Roset: “Avui les xarxes són la te...

12/03/2019
  • Com creus que afecta la teva popularitat a la xarxa a la percepció de la teva feina?

  • ...

FLIC: 3 il·lustradores que no et pots pe...

07/03/2019

Amb motiu de la novena edició del festival FLIC,...

La Reshape Exhibition revoluciona el tèx...

07/03/2019

Del 14 de març fins al 14 d'abril, el Disseny Hub Barcelona acollirà la "Reshape Exhibition", un esdeveniment temporal centrat en la...