Barcelona Cultura

Barcelona Design Week: un esdeveniment de ciutat, per a la ciutat

La Barcelona Design Week torna al Disseny Hub del 12 al 19 de juny amb la seva 14a edició.  Es tracta d’una cita ineludible per a professionals del món del disseny, la creativitat i la innovació i una oportunitat per viure i gaudir d’una de les setmanes del disseny més destacades a escala internacional, considerada "el millor esdeveniment d’arquitectura, disseny i tecnologia de l’any 2019" per la revista Dezeen.

La societat està en constant transició. A escala global, les ciutats avancen cap a centres urbanístics digitals i intel·ligents i l’economia està canviant el seu model lineal per un de circular que permeti un món ecològicament sostenible. Partint d’aquest context, l’edició d’enguany arriba amb una clara intenció de fer reflexionar la ciutadania, i obre el debat amb una pregunta: com ha de ser el disseny de tot allò que ens envolta per evolucionar cap a un món més just?

Durant una setmana, la Barcelona Design Week aproparà el disseny a la ciutadania i mobilitzarà el sector per compartir la vitalitat del disseny local amb el món i per repensar el rol del sector en aquesta transició, posant en relleu la seva importància social i econòmica i convidant als participants a conèixer-ho de primera mà.

D’entre les més de 100 activitats obertes a la ciutat del programa, destaquen exposicions, tallers, conferències i jornades de portes obertes, dirigides a tots els públics i que representaran totes les àrees del disseny: talent jove, valor estratègic en clau d’innovació i sostenibilitat, promoció de la marca ciutat i dimensió patrimonial, pública i divulgativa.

La Barcelona Design Week 2019 és membre de la xarxa World Design Weeks, que integra els principals esdeveniments del disseny arreu del món, i està dirigida per BCD Barcelona Centre de Disseny, organitzada pel FAD Foment de les Arts i el Disseny i en col·laboració amb el Museu del Disseny de Barcelona.

Altres notícies

Carme Ruscalleda: “Som just a la cantona...

06/05/2019

Carme Ruscalleda és la xef amb més estrelles Michelin del planeta. El passat mes d’octubre, i després de 30 anys, va...

La Setmana de l’Arquitectura 2019 homena...

02/05/2019

L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Fundació Mies van der...

Barcelona Design Week: un esdeveniment d...

30/04/2019

La Barcelona Design Week torna al Disseny Hub del 12 al 19 de juny...

REFRESH: Com reduir el malbaratament ali...

30/04/2019

REFRESH (Resource Efficient Food and Drink for the Entire Supply Chain) és una iniciativa duta a terme per 26 socis de...