Barcelona Cultura

Barcelona Printlife: l’exposició de fotografia participativa de Fujifilm arriba al Disseny Hub Barcelona

Milers d’imatges de diferents estils i temàtiques ompliran el Disseny Hub Barcelona per a l’exposició Barcelona Printlife @InspirePrinting. Entre els pròxims dies 10 i 20 de gener de 2019, es podrà visitar aquesta mostra de fotografia participativa global a l’edifici, organitzada per l’empresa de fotografia Fujifilm.  Es tracta d’un seguit d’imatges de diferents i múltiples autors, ja que han estat realitzades per ciutadans d’arreu d’Espanya que han volgut participar, i que han cedit les seves peces voluntàriament a l’empresa organitzadora perquè formin part de l’exhibició.

L’exposició ha estat viatjant per diferents països, entre ells els EUA, Japó i Alemanya, i Fujifilm convida a tothom qui vulgui a aportar-hi el seu granet de sorra. A través d’aquesta acció, la casa de fotografia vol incidir en la importància d’imprimir les imatges que es capturen, un hàbit que ha quedat apartat a un segon pla des de la modernització i digitalització de la fotografia. A més a més, s’uneixen a aquesta iniciativa la Fundació ACE - Barcelona Alzheimer Treatment & Research Center, que considera la impressió de fotografies quelcom molt útil per ajudar a preservar la memòria de les persones de tercera edat, especialment aquelles que pateixen malalties com l’Alzheimer.

Des de Fujifilm creuen que imprimir aquelles imatges que congelen instants emotius per sempre és un element de comunicació fonamental per conservar la cultura de la fotografia, i resulta emocionant i divertit. A més, l’empresa de fotografia i la Fundació ACE celebren i agraeixen la participació i conviden a aquells que hagin aportat les seves imatges a la col·lecció a reviure aquests moments. Per això, els visitants a l’exposició podran imprimir les seves fotografies i fer-se’n de noves in situ, gràcies a les càmeres i el photocall d'Instax que se’n posaran a disposició.

El dia 14 de gener, l’exposició romandrà tancada. Podeu consultar més informació sobre l’exposició i la participació a Printlife i a @InspirePrinting de Fujifilm aquí.

 

Altres notícies

La primera ADGBigTalk del 2019 ja és aqu...

16/01/2019

El proper dimecres 30 de gener, en el marc del cicle de conferències ADGTalk, tots els apassionats del futbol...

Concurs: Les 1.000 cares del Disseny Hub...

10/01/2019

Entre els dies 10 i 20 de gener, milers d’imatges de diferents estils i temàtiques ompliran el Disseny Hub Barcelona per l’...

2018: El Disseny Hub Barcelona es consol...

31/12/2018

La ciutat de Barcelona destaca com un centre de cultura, disseny i avenç, i un any més, el Disseny Hub Barcelona ha...

Barcelona Printlife: l’exposició de foto...

27/12/2018

Milers d’imatges de diferents estils i temàtiques ompliran el Disseny Hub Barcelona per a l’exposició...