Barcelona Cultura

Com seran les agències del futur? La resposta és a Creative Incubator

Com seran les agències del futur? Si ets treballador del sector creatiu i t’ho has preguntat alguna vegada, el Creative Incubator t’espera! L’Art Directors Club of Europe (ADCE) i Pi School ja han obert el registre per participar al segon mòdul d’aquest programa formatiu, que se celebrarà del 10 al 12 de maig al Disseny Hub.

La iniciativa arriba a Barcelona després de l’èxit obtingut durant el primer mòdul, que es va celebrar de l’1 al 3 de març a Roma, i on hi van participar una vintena de creatius de tota Europa. El Creative Incubator és un programa formatiu dissenyat per definir els futurs models de negoci, així com l’organització de la indústria publicitària i del disseny. Actua, a més a més, com a un punt de trobada de creatius que reflexionen i basen el seu treball en la superació dels reptes actuals de la indústria i les agències.

Al programa, una sèrie de ‘masterclasses’ i de dinàmiques de treball en grup, a partir de les quals es vol fomentar un debat sobre el model actual de les agències, tot qüestionant l’estat actual de la indústria creativa. A través de tallers, laboratoris, mentories i conferències, els participants ideen, creen i assagen la viabilitat de diferents models comercials que responen a les necessitats dels clients.

El mòdul de Barcelona compta amb la col·laboració de professionals com ara Julio Obelleiro, expert en disseny experiencial i cofundador de Wildbytes, agència reconeguda internacionalment per organitzar accions amb un fort component d’innovació tecnològica. Hi participa també una de les dones més influents de la indústria creativa: Fernanda Romano, directora creativa i d’estratègia de Malagueta Group. Tots dos fan de mentors del Creative Incubator de Barcelona.

Abans de presentar les primeres conclusions, Creative Incubator realitzarà una darrera parada a Berlín, on del 6 al 8 de setembre es desenvoluparà el tercer mòdul. Els resultats de les recerques es comunicaran a la propera edició de l’European Creativity Festival, que tindrà lloc a Barcelona del 8 al 10 de novembre. Serà llavors quan l’estructura de les agències del futur començarà a perfilar-se.

Altres notícies

La primera ADGBigTalk del 2019 ja és aqu...

16/01/2019

El proper dimecres 30 de gener, en el marc del cicle de conferències ADGTalk, tots els apassionats del futbol...

Concurs: Les 1.000 cares del Disseny Hub...

10/01/2019

Entre els dies 10 i 20 de gener, milers d’imatges de diferents estils i temàtiques ompliran el Disseny Hub Barcelona per l’...

2018: El Disseny Hub Barcelona es consol...

31/12/2018

La ciutat de Barcelona destaca com un centre de cultura, disseny i avenç, i un any més, el Disseny Hub Barcelona ha...

Barcelona Printlife: l’exposició de foto...

27/12/2018

Milers d’imatges de diferents estils i temàtiques ompliran el Disseny Hub Barcelona per a l’exposició...