Barcelona Cultura

Concurs de Sant Jordi: Què t'inspira el Disseny Hub?

L'arquitectura barcelonina ha estat, des dels seus inicis, una font d'inspiració per a artistes i creadors. La Catedral del Mar n'és un exemple, però n'hi ha molts més repartits per la nostra ciutat: la Sagrada Família, el Parc Güell, el Palau de la Música Catalana… i el nostre edifici!

Des del Disseny Hub Barcelona, volem celebrar amb vosaltres la diada de Sant Jordi i us proposem deixar volar la vostra imaginació amb un concurs de fotografia. Per participar, haureu de compartir amb el món el que us inspira l'edifici i resumir-ho en una imatge original. Podreu jugar amb perspectives, composicions, ànguls… no hi ha regles per a la creativitat!

Si compartiu les vostres fotografies a Instagram amb el hashtag #ElDissenyHubInspira, podreu entrar en el sorteig d'un esmorzar per a dues persones a la cafeteria de l'edifici i el llibre "Manuel Sayrach, 1886-1937. Arquitectura i modernisme a Barcelona”. A més, compartirem les més originals al nostre perfil.

Teniu fins al 23 d'abril per participar. L'endemà de la diada, dimecres 24, donarem a conèixer les imatges guanyadores.

I a tu, què t'inspira el Disseny Hub? Apropa't i explica'ns-ho!

Altres notícies

Lara Penin: “Entendre la gent és la part...

12/06/2019

Lara Penin és directora del grau en Disseny...

36 noves peces se sumen a l'exposic...

11/06/2019

Amb motiu de les donacions rebudes durant els últims 10 anys, el Museu del...

Què és el bon disseny?

06/06/2019

Per respondre a aquesta pregunta, als anys setanta el dissenyador industrial Dieter Rams oferia al disseny en particular i a la societat...