Barcelona Cultura

Concurs: Les 1.000 cares del Disseny Hub Barcelona #FujifilmPrintlife

Entre els dies 10 i 20 de gener, milers d’imatges de diferents estils i temàtiques ompliran el Disseny Hub Barcelona per l’exposició Barcelona Printlife. La mostra fotogràfica participativa global, organitzada per l’empresa de fotografia Fujifilm, ha viatjat ja per diferents països com EUA, Japó i Alemanya abans d’arribar a Barcelona.  

Es tracta d’una sèrie d’imatges de diferents i múltiples autors anònims d’Espanya que han cedit les seves peces voluntàriament perquè formin part de l’exhibició. La iniciativa té com a objectiu recaptar fons per la investigació de l’Alzheimer i realçar el valor de les imatges com a element clau per fer més perdurables els records.

Des del Disseny Hub Barcelona volem treure a la llum el vostre potencial fotogràfic. Per això, us animem a deixar brotar la vostra creativitat i a compartir amb el món les vostres fotografies més originals de l’edifici del Disseny Hub Barcelona. Podeu jugar amb perspectives, composicions...No hi ha regles!   

Si compartiu les vostres fotografies a Facebook amb el hashtag #FujifilmPrintlife, podeu entrar en el sorteig d’una càmera Instax SQUARE SQ6 de color “Aqua Blue” amb dues càrregues de 10 fotografies. A més, compartirem les imatges més originals al nostre feed.

Teniu fins al 20 de gener per compartir-les, ja que el dilluns 21 de gener es durà a terme un sorteig per obtenir el nom del guanyador o la guanyadora.

Podeu consultar les bases del concurs #FujifilmPrintLife en aquest enllaç.

 

Altres notícies

La primera ADGBigTalk del 2019 ja és aqu...

16/01/2019

El proper dimecres 30 de gener, en el marc del cicle de conferències ADGTalk, tots els apassionats del futbol...

Concurs: Les 1.000 cares del Disseny Hub...

10/01/2019

Entre els dies 10 i 20 de gener, milers d’imatges de diferents estils i temàtiques ompliran el Disseny Hub Barcelona per l’...

2018: El Disseny Hub Barcelona es consol...

31/12/2018

La ciutat de Barcelona destaca com un centre de cultura, disseny i avenç, i un any més, el Disseny Hub Barcelona ha...

Barcelona Printlife: l’exposició de foto...

27/12/2018

Milers d’imatges de diferents estils i temàtiques ompliran el Disseny Hub Barcelona per a l’exposició...