Barcelona Cultura

Concurs: Les 1.000 cares del Disseny Hub Barcelona #FujifilmPrintlife

Entre els dies 10 i 20 de gener, milers d’imatges de diferents estils i temàtiques ompliran el Disseny Hub Barcelona per l’exposició Barcelona Printlife. La mostra fotogràfica participativa global, organitzada per l’empresa de fotografia Fujifilm, ha viatjat ja per diferents països com EUA, Japó i Alemanya abans d’arribar a Barcelona.  

Es tracta d’una sèrie d’imatges de diferents i múltiples autors anònims d’Espanya que han cedit les seves peces voluntàriament perquè formin part de l’exhibició. La iniciativa té com a objectiu recaptar fons per la investigació de l’Alzheimer i realçar el valor de les imatges com a element clau per fer més perdurables els records.

Des del Disseny Hub Barcelona volem treure a la llum el vostre potencial fotogràfic. Per això, us animem a deixar brotar la vostra creativitat i a compartir amb el món les vostres fotografies més originals de l’edifici del Disseny Hub Barcelona. Podeu jugar amb perspectives, composicions...No hi ha regles!   

Si compartiu les vostres fotografies a Facebook amb el hashtag #FujifilmPrintlife, podeu entrar en el sorteig d’una càmera Instax SQUARE SQ6 de color “Aqua Blue” amb dues càrregues de 10 fotografies. A més, compartirem les imatges més originals al nostre feed.

Teniu fins al 20 de gener per compartir-les, ja que el dilluns 21 de gener es durà a terme un sorteig per obtenir el nom del guanyador o la guanyadora.

Podeu consultar les bases del concurs #FujifilmPrintLife en aquest enllaç.

 

Altres notícies

Lara Penin: “Entendre la gent és la part...

12/06/2019

Lara Penin és directora del grau en Disseny...

36 noves peces se sumen a l'exposic...

11/06/2019

Amb motiu de les donacions rebudes durant els últims 10 anys, el Museu del...

Què és el bon disseny?

06/06/2019

Per respondre a aquesta pregunta, als anys setanta el dissenyador industrial Dieter Rams oferia al disseny en particular i a la societat...