Barcelona Cultura

Coneixes el MID Talent? Descobreix un entorn ple d’oportunitats!

Si sou menors de 30 anys, i esteu estudiant o a punt d’acabar i encara no heu treballat, us interessa descobrir el ‘MID Talent’!

Es tracta d’una iniciativa emmarcada en el ‘MID Mercat d'Idees Disseny’, un programa de pre-acceleració en emprenedoria creativa per a joves que ofereix inspiració, coneixement,  col·laboració i design thinking entre d’altres aptituds per tal de proporcionar coneixement sobre metodologies i eines en emprenedoria creativa.

Enguany, el MID TALENT ofereix una experiència completa d'una setmana de durada en la qual inclourà la convivència entre els participants i l'accés a formació específica sobre eines i recursos creatius enfocats a la co-creació de solucions i desenvolupament de noves oportunitats, atrevint-se a fer les coses d'una altra manera.

Del 19 al 25 de novembre es durà a terme la segona edició. Si us voleu inscriure trobareu més informació al web del programa.

Altres notícies

MODA-FAD, la nova associació de moda del...

22/02/2018

El Disseny Hub ha acollit avui la presentació de MODA-FAD, la nova associació per a professionals i empreses de moda...

Creadors i artistes innovadors exposaran...

19/02/2018

A partir del 7 d’abril, arriba al Poblenou La Pionera, un nou ‘market’ de cap de setmana per a...

El Disseny Hub acull un curs per disseny...

15/02/2018

En un món laboral frenètic, cada cop més centrat en la innovació, l’atracció i retenció del talent és un dels...

Maurici Ginés: “Crec que no deixarem ind...

13/02/2018

Del divendres 16 al diumenge 18 de febrer, LlumBCN aterra al barri del Poblenou per primera vegada. Cinc anys després...