Barcelona Cultura

Descobreix els guanyadors dels premis del FAD 2017!

Durant el FADfest, que va tenir lloc entre el 29 de juny i el 2 de juliol, es van celebrar les cerimònies de lliurament dels Premis Laus, dels Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme, dels Premis Habitàcola i dels Premis Arts FAD.

El Premi FAD d’Arquitectura i Interiorisme, és un dels més longeus i reconeguts a Espanya i Portugal en aquestes disciplines. Enguany, el d’arquitectura va ser pel Museo de las Colecciones Reales, d’Emilio Tuñón Álvarez, Luis Moreno Mansilla,  i el d’Interiorisme pel projecte ‘Pontejos 9’, de Victoria Acebo, Angel Alonso.

Pel que fa a la 47a edició dels Premis Laus, el Laus d’Honor va ser per Enric Aguilera per la seva trajectòria, i el Grand Laus per a empreses i entitats per a la marca Camper. El gran protagonista de la nit va ser un audiovisual: The Pleasure Island, el curtmetratge pel Festival Temporada Alta, obra de Nanouk Films i l'únic Grand Laus 2017. Finalment, destaquem el premi Young Talent va ser per Josep Muñoz (EINA), amb Analitic Journal,

En el cas de la primera edició dels Premis ArtsFad, la guanyadora va estar l’obra ‘Pulsión’ de Sara Coleman.  Es van entregar dos Segons Premis degut a la diversitat d'obres i materials de les peces presentades, totes de destacada qualitat. El Segon Premi, doncs, el van rebre Mireia Coromina per la peça "No hay garantías de que no nos corrompamos" i Trinidad Contreras amb la peça "Diamond Amphora". El públic va poder decidir el Premi d'Opinió que va rebre l'obra "Fetitxes de claus" de Mònica Porta.

Finalment, els guanyadors dels Premis Habitàcola d’enguany van ser: l’ Escola d’Art i Superior de Disseny Deià; Eva Guillén López pel projecte Transpatio; i An Yi, Irene Morillas i Maria Terrisse pel projecte Triplay.

Si voleu veure en viu tots els guanyadors i finalistes de tots els premis del FAD, no us perdeu l’exposició El millor disseny de l’any, que podeu veure fins al 29 d’octubre al Disseny Hub.

Altres notícies

Coneix els professionals que traspassen...

16/01/2018

Dissenyadors i arquitectes de prestigi internacional es tornen a donar cita a Out of Metrics, el cicle d’actes...

Oberta la inscripció als Premis FAD d’Ar...

09/01/2018

Participar en l’edició 2018 dels Premis FAD d’...

Visites escolars per a totes les edats a...

05/01/2018

Qui diu que els museus són només per als adults? Per mostrar que aquesta idea és totalment errònia, el Museu del Disseny ofereix...

Els millors estudis d’animació internaci...

03/01/2018

El pròxim dimecres 17 de gener el Museu del Disseny acollirà els actes de la quarta...