Barcelona Cultura

Durant el setembre, desenvolupa les teves idees!

Durant el mes de setembre el Barcelona Centre del Disseny (BCD) organitza diferents activitats al voltant de la creació, la gestió i el coneixement del disseny.

El proper dia 13 tindrà lloc l'activitat "Explorant oportunitats de disseny en els Programes Operatius",  una sessió amb l'objectiu d'identificar oportunitats per integrar el disseny en els programes d'actuació del govern català i contrastar que aquelles oportunitats són realistes i es corresponen amb les necessitats del sector.
La segona activitat organitzada pel BCD tindrà lloc el 20 de setembre, sota el títol 'Wellbeing at Work': El disseny com a palanca per a la innovació de la cultura organitzativa". La sessió té com a objectiu reflexionar sobre la importància de mantenir un bon clima laboral. L'activitat estarà conduïda per professionals com Toni Clariana, fundador i CEO de Magma Design o Ignasi Bonjoch, d'Estudi Bonjoch. 

El dia 28 de setembre el Clúster Disseny, impulsat pel BCD, organitza la sessió "Eines per protegir les teves creacions" una trobada pràctica en què Mª José de Concepción Sánchez, directora de Patents i Dissenys de la OEPM, donarà a conèixer els diferents mecanismes per a la protecció de les creacions. També hi participaran José Mª del Valle, director de Desenvolupament de Negoci a Catalunya i Aragó de Clarke Modet & Cº; i Mónica López, advocada especialista en Propietat Industrial i Intel·lectual.

Trobareu més informació sobre les activitats organitzades pel BCD al seu web.

 

Altres notícies

Prorrogada l’exposició 'David Bowie...

21/09/2017

Inaugurada el darrer 25 de maig i amb gairebé 100.000 visitants, la mostra ...

Gaudeix de la jornada de portes obertes...

19/09/2017

El 24 i 25 de setembre, amb motiu de les...

The Making Of... Nova col·lecció d'...

15/09/2017

Us convidem a descobrir en exclusiva el procés de creació de tres de les peces de la nova col·lecció d'IKEA, YPPERLIG, dissenyada...

Voleu conèixer diferents personalitats d...

14/09/2017

Al llarg de l’any el Disseny Hub acull diferents activitats amb l’objectiu d’esdevenir un punt referencial per al...