Barcelona Cultura

Durant el setembre, desenvolupa les teves idees!

Durant el mes de setembre el Barcelona Centre del Disseny (BCD) organitza diferents activitats al voltant de la creació, la gestió i el coneixement del disseny.

El proper dia 13 tindrà lloc l'activitat "Explorant oportunitats de disseny en els Programes Operatius",  una sessió amb l'objectiu d'identificar oportunitats per integrar el disseny en els programes d'actuació del govern català i contrastar que aquelles oportunitats són realistes i es corresponen amb les necessitats del sector.
La segona activitat organitzada pel BCD tindrà lloc el 20 de setembre, sota el títol 'Wellbeing at Work': El disseny com a palanca per a la innovació de la cultura organitzativa". La sessió té com a objectiu reflexionar sobre la importància de mantenir un bon clima laboral. L'activitat estarà conduïda per professionals com Toni Clariana, fundador i CEO de Magma Design o Ignasi Bonjoch, d'Estudi Bonjoch. 

El dia 28 de setembre el Clúster Disseny, impulsat pel BCD, organitza la sessió "Eines per protegir les teves creacions" una trobada pràctica en què Mª José de Concepción Sánchez, directora de Patents i Dissenys de la OEPM, donarà a conèixer els diferents mecanismes per a la protecció de les creacions. També hi participaran José Mª del Valle, director de Desenvolupament de Negoci a Catalunya i Aragó de Clarke Modet & Cº; i Mónica López, advocada especialista en Propietat Industrial i Intel·lectual.

Trobareu més informació sobre les activitats organitzades pel BCD al seu web.

 

Altres notícies

‘The Making of…’ i ‘Big Talk’ tornen aqu...

23/02/2018

Les xerrades de l’Associació de Disseny Industrial (ADI) i de l’Associació de Directors d’Art i...

MODA-FAD, la nova associació de moda del...

22/02/2018

El Disseny Hub ha acollit avui la presentació de MODA-FAD, la nova associació per a professionals i empreses de moda...

Creadors i artistes innovadors exposaran...

19/02/2018

A partir del 7 d’abril, arriba al Poblenou La Pionera, un nou ‘market’ de cap de setmana per a...

El Disseny Hub acull un curs per disseny...

15/02/2018

En un món laboral frenètic, cada cop més centrat en la innovació, l’atracció i retenció del talent és un dels...