Barcelona Cultura

Durant el setembre, desenvolupa les teves idees!

Durant el mes de setembre el Barcelona Centre del Disseny (BCD) organitza diferents activitats al voltant de la creació, la gestió i el coneixement del disseny.

El proper dia 13 tindrà lloc l'activitat "Explorant oportunitats de disseny en els Programes Operatius",  una sessió amb l'objectiu d'identificar oportunitats per integrar el disseny en els programes d'actuació del govern català i contrastar que aquelles oportunitats són realistes i es corresponen amb les necessitats del sector.
La segona activitat organitzada pel BCD tindrà lloc el 20 de setembre, sota el títol 'Wellbeing at Work': El disseny com a palanca per a la innovació de la cultura organitzativa". La sessió té com a objectiu reflexionar sobre la importància de mantenir un bon clima laboral. L'activitat estarà conduïda per professionals com Toni Clariana, fundador i CEO de Magma Design o Ignasi Bonjoch, d'Estudi Bonjoch. 

El dia 28 de setembre el Clúster Disseny, impulsat pel BCD, organitza la sessió "Eines per protegir les teves creacions" una trobada pràctica en què Mª José de Concepción Sánchez, directora de Patents i Dissenys de la OEPM, donarà a conèixer els diferents mecanismes per a la protecció de les creacions. També hi participaran José Mª del Valle, director de Desenvolupament de Negoci a Catalunya i Aragó de Clarke Modet & Cº; i Mónica López, advocada especialista en Propietat Industrial i Intel·lectual.

Trobareu més informació sobre les activitats organitzades pel BCD al seu web.

 

Altres notícies

Els 500 millors dissenys de l’any, reuni...

20/06/2018

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d...

Descobreix els guanyadors dels premis de...

18/06/2018

Durant la Barcelona Design Week, que es va celebrar entre el 5 i el 14 de juny, es van celebrar les cerimònies de...

Visita els APROP, la nova solució per fe...

12/06/2018

Ràpids de construir, sostenibles i fets amb materials de qualitat. Així són els Allotjaments de Proximitat Provisionals...

S’apropa el 5è Congrés Internacional d’E...

11/06/2018

El 5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni arribarà en breus a la ciutat. Entre...