Barcelona Cultura

El 22, 23 i 24 de desembre torna el Design Market al Disseny Hub

Arriba la sisena edició del mercat nadalenc de disseny, que enguany tindrà lloc del 22 al 24 de desembre al Disseny Hub, i amb la implicació de les diferents associacions del FAD.

En aquesta edició es podran trobar tot tipus de productes, des de moda a disseny gràfic, passant per complements i productes per a la llar. A més, durant el Design Market s'organitzaran activitats i tallers relacionats amb el disseny i la creació oberts al públic familiar.

A banda de l'acurada selecció de productes, el disseny de l'espai és igual d'important i per això cada any s'encarrega a un equip de dissenyadors emergents la posada en escena, sent l'estudi TAKK en aquesta ocasió els encarregats. 

El període d'inscripcions per a tots aquells dissenyadors, artesans, editors i marques que vulguin participar-hi estarà obert fins al 16 de novembre. Trobareu més informació sobre el Design Market al seu web.

Altres notícies

El Disseny Hub torna a acollir els Premi...

16/11/2017

El 22 de novembre l'auditori de Disseny Hub tornarà a acollir la cerimònia d'entrega dels Premis de Fotografia...

El Disseny Hub, centre de l'sketch...

14/11/2017

Al llarg de l'any, el Disseny Hub ha acollit...

(Isabel Steva) ‘COLITA’: “Tenir ull crít...

07/11/2017

El 27 de novembre, el  FAD organitza al Disseny Hub un acte de reconeixement a la gran fotògrafa Isabel Steva, més coneguda com Colita...

El 22, 23 i 24 de desembre torna el Desi...

05/11/2017

Arriba la sisena edició del mercat nadalenc de disseny, que enguany tindrà lloc del 22 al 24 de desembre al Disseny Hub, i...