Barcelona Cultura

El 22, 23 i 24 de desembre torna el Design Market al Disseny Hub

Arriba la sisena edició del mercat nadalenc de disseny, que enguany tindrà lloc del 22 al 24 de desembre al Disseny Hub, i amb la implicació de les diferents associacions del FAD.

En aquesta edició es podran trobar tot tipus de productes, des de moda a disseny gràfic, passant per complements i productes per a la llar. A més, durant el Design Market s'organitzaran activitats i tallers relacionats amb el disseny i la creació oberts al públic familiar.

A banda de l'acurada selecció de productes, el disseny de l'espai és igual d'important i per això cada any s'encarrega a un equip de dissenyadors emergents la posada en escena, sent l'estudi TAKK en aquesta ocasió els encarregats. 

El període d'inscripcions per a tots aquells dissenyadors, artesans, editors i marques que vulguin participar-hi estarà obert fins al 16 de novembre. Trobareu més informació sobre el Design Market al seu web.

Altres notícies

Gaudeix d’un estiu ple d’activitats al d...

11/07/2018

Aquest estiu, el Disseny Hub i la seva rodalia s’omplen d’activitats culturals per a tots els públics i per a tots els...

Els ADCE Awards 2018 han obert les inscr...

09/07/2018

Els ADCE Awards premien l'excel·lència d'aquells treballs de disseny i publicitat que han estat reconeguts en les seves...

‘Barcelona Startup City Seminar’: una op...

26/06/2018

Barcelona és una ciutat atractiva per a les ‘startups’. O, com a mínim, així ho indiquen les dades....

Els 500 millors dissenys de l’any, reuni...

20/06/2018

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d...