Barcelona Cultura

El 22, 23 i 24 de desembre torna el Design Market al Disseny Hub

Arriba la sisena edició del mercat nadalenc de disseny, que enguany tindrà lloc del 22 al 24 de desembre al Disseny Hub, i amb la implicació de les diferents associacions del FAD.

En aquesta edició es podran trobar tot tipus de productes, des de moda a disseny gràfic, passant per complements i productes per a la llar. A més, durant el Design Market s'organitzaran activitats i tallers relacionats amb el disseny i la creació oberts al públic familiar.

A banda de l'acurada selecció de productes, el disseny de l'espai és igual d'important i per això cada any s'encarrega a un equip de dissenyadors emergents la posada en escena, sent l'estudi TAKK en aquesta ocasió els encarregats. 

El període d'inscripcions per a tots aquells dissenyadors, artesans, editors i marques que vulguin participar-hi estarà obert fins al 16 de novembre. Trobareu més informació sobre el Design Market al seu web.

Altres notícies

DESIGN DOES: el disseny com a eina de re...

19/03/2018

Arriba al Museu del Disseny l’exposició DESIGN DOES. Allò que el disseny fa’...

Vint anys de curtmetratges i films d’ani...

14/03/2018

Del 21 al 25 de març, l’edifici del Disseny Hub acull, un any més, el Mecal Pro, l’escissió professional del Mecal...

Un petit tast d’‘Inside Poblenou’ arriba...

12/03/2018

Veure la transformació del Poblenou en imatges a dins del Disseny Hub  ja és...

'El MODA-FAD sorgeix com una idea d...

07/03/2018

Edgar Carrascal ha estudiat disseny, comunicació i màrqueting de moda. A més de consolidar la seva pròpia marca personal, 'Edgar...