Barcelona Cultura

El 22, 23 i 24 de desembre torna el Design Market al Disseny Hub

Arriba la sisena edició del mercat nadalenc de disseny, que enguany tindrà lloc del 22 al 24 de desembre al Disseny Hub, i amb la implicació de les diferents associacions del FAD.

En aquesta edició es podran trobar tot tipus de productes, des de moda a disseny gràfic, passant per complements i productes per a la llar. A més, durant el Design Market s'organitzaran activitats i tallers relacionats amb el disseny i la creació oberts al públic familiar.

A banda de l'acurada selecció de productes, el disseny de l'espai és igual d'important i per això cada any s'encarrega a un equip de dissenyadors emergents la posada en escena, sent l'estudi TAKK en aquesta ocasió els encarregats. 

El període d'inscripcions per a tots aquells dissenyadors, artesans, editors i marques que vulguin participar-hi estarà obert fins al 16 de novembre. Trobareu més informació sobre el Design Market al seu web.

Altres notícies

Ja pots inscriure’t als Premis ADG Laus...

17/01/2018

Tornen els premis de disseny gràfic i comunicació visual del FAD.  L’Associació de Directors d’Art i de Dissenyadors...

Coneix els professionals que traspassen...

16/01/2018

Dissenyadors i arquitectes de prestigi internacional es tornen a donar cita a Out of Metrics, el cicle d’actes...

Oberta la inscripció als Premis FAD d’Ar...

09/01/2018

Participar en l’edició 2018 dels Premis FAD d’...

Visites escolars per a totes les edats a...

05/01/2018

Qui diu que els museus són només per als adults? Per mostrar que aquesta idea és totalment errònia, el Museu del Disseny ofereix...