Barcelona Cultura

El Design Market torna al Disseny Hub

Qui vulgui regalar disseny aquest Nadal té cita amb el Design Market al Disseny Hub els propers 22, 23 i 24 de desembre. Amb motiu de les festes nadalenques, Foment de les Arts i el Disseny (FAD) organitza la sisena edició d’aquest mercat, on es poden trobar els millors creadors actuals, nous talents i una gran selecció de productes que destaquen per un disseny exquisit.

Després de l’èxit de les anteriors edicions, que han arribat a congregar 10.000 persones cada any, el Design Market presenta aquesta vegada els productes de fins a 100 expositors seleccionats per un comitè d’experts. Aquest ha sigut format per membres de les juntes directives de totes les associacions del FAD, amb l’objectiu d’oferir una selecció de productes de tot tipus.

L’esdeveniment també comptarà amb una sèrie d’activitats i tallers relacionats amb el disseny i la creació. Aquestes seran obertes al públic familiar, de manera que petits i grans puguin gaudir de l’experiència del mercat.

L’espai del Design Market comptarà a més amb una posada en escena especial, confeccionada per oferir als assistents una experiència immersiva en el disseny. La ideació de l’espai ha estat encarregada aquesta vegada a l’estudi TAKK, format per Mireia Luzárraga i Alejandro Muiño, diverses vegades seleccionats per als Premis FAD d’Arquitectura.  

Altres notícies

Una trobada entre ciutats líder al Shari...

12/11/2018

Alcaldes i responsables en funcions de les ciutats líder del món, així com experts en el camp de l'...

"L’ADCE European Creativity Festiva...

09/11/2018

P)Què podem trobar en aquesta edició de l'ADCE European Creative Festival...

B-Anime: el cinema d’animació japonès co...

07/11/2018

Un any més, el cinema d’animació japonès, conegut com anime, serà el...

Maridatge de gastronomia i disseny al cu...

05/11/2018

La gastronomia arriba al Disseny Hub Barcelona durant el curs “Design the Restaurant Experience” en la...