Barcelona Cultura

El Design Market torna al Disseny Hub

Qui vulgui regalar disseny aquest Nadal té cita amb el Design Market al Disseny Hub els propers 22, 23 i 24 de desembre. Amb motiu de les festes nadalenques, Foment de les Arts i el Disseny (FAD) organitza la sisena edició d’aquest mercat, on es poden trobar els millors creadors actuals, nous talents i una gran selecció de productes que destaquen per un disseny exquisit.

Després de l’èxit de les anteriors edicions, que han arribat a congregar 10.000 persones cada any, el Design Market presenta aquesta vegada els productes de fins a 100 expositors seleccionats per un comitè d’experts. Aquest ha sigut format per membres de les juntes directives de totes les associacions del FAD, amb l’objectiu d’oferir una selecció de productes de tot tipus.

L’esdeveniment també comptarà amb una sèrie d’activitats i tallers relacionats amb el disseny i la creació. Aquestes seran obertes al públic familiar, de manera que petits i grans puguin gaudir de l’experiència del mercat.

L’espai del Design Market comptarà a més amb una posada en escena especial, confeccionada per oferir als assistents una experiència immersiva en el disseny. La ideació de l’espai ha estat encarregada aquesta vegada a l’estudi TAKK, format per Mireia Luzárraga i Alejandro Muiño, diverses vegades seleccionats per als Premis FAD d’Arquitectura.  

Altres notícies

Viu el Nadal amb els tallers del Museu d...

13/12/2017

A l’espera de l’arribada dels Reis, el Museu del Disseny de Barcelona acull una sèrie de tallers...

L’obra d’Adolf Loos, per primera vegada...

11/12/2017

El Museu del Disseny inaugura aquest proper dijous 14 de desembre l’exposició ...

El Design Market torna al Disseny Hub

07/12/2017

Qui vulgui regalar disseny aquest Nadal té cita amb el Design Market al Disseny Hub els propers ...

Pilar Parcerisas: «Barcelona ha de tor...

05/12/2017

El 14 de desembre el Museu del...