Barcelona Cultura

El Design Market torna al Disseny Hub

Qui vulgui regalar disseny aquest Nadal té cita amb el Design Market al Disseny Hub els propers 22, 23 i 24 de desembre. Amb motiu de les festes nadalenques, Foment de les Arts i el Disseny (FAD) organitza la sisena edició d’aquest mercat, on es poden trobar els millors creadors actuals, nous talents i una gran selecció de productes que destaquen per un disseny exquisit.

Després de l’èxit de les anteriors edicions, que han arribat a congregar 10.000 persones cada any, el Design Market presenta aquesta vegada els productes de fins a 100 expositors seleccionats per un comitè d’experts. Aquest ha sigut format per membres de les juntes directives de totes les associacions del FAD, amb l’objectiu d’oferir una selecció de productes de tot tipus.

L’esdeveniment també comptarà amb una sèrie d’activitats i tallers relacionats amb el disseny i la creació. Aquestes seran obertes al públic familiar, de manera que petits i grans puguin gaudir de l’experiència del mercat.

L’espai del Design Market comptarà a més amb una posada en escena especial, confeccionada per oferir als assistents una experiència immersiva en el disseny. La ideació de l’espai ha estat encarregada aquesta vegada a l’estudi TAKK, format per Mireia Luzárraga i Alejandro Muiño, diverses vegades seleccionats per als Premis FAD d’Arquitectura.  

Altres notícies

MODA-FAD, la nova associació de moda del...

22/02/2018

El Disseny Hub ha acollit avui la presentació de MODA-FAD, la nova associació per a professionals i empreses de moda...

Creadors i artistes innovadors exposaran...

19/02/2018

A partir del 7 d’abril, arriba al Poblenou La Pionera, un nou ‘market’ de cap de setmana per a...

El Disseny Hub acull un curs per disseny...

15/02/2018

En un món laboral frenètic, cada cop més centrat en la innovació, l’atracció i retenció del talent és un dels...

Maurici Ginés: “Crec que no deixarem ind...

13/02/2018

Del divendres 16 al diumenge 18 de febrer, LlumBCN aterra al barri del Poblenou per primera vegada. Cinc anys després...