Barcelona Cultura

El Disseny Hub acollirà una nova sessió per conèixer millor l’ecosistema de disseny català

L’ecosistema català del disseny està format per un conjunt d’agents de l’oferta i la demanda de serveis de disseny i per les entitats de promoció, difusió, formació i recerca en disseny.

L’estreta vinculació existent entre les principals entitats, associacions i altres agents del sector i la transversalitat de les iniciatives i esdeveniments de promoció d’abast internacional, sumat als premis que reconeixen la tasca dels professionals i les empreses, són alguns dels factors que expliquen el potencial de la comunitat del disseny a Catalunya.

Amb aquest objectiu, durant el mes de maig es va organitzar al Disseny Hub la primera trobada per presentar el projecte, i per implementar el primer dels tallers programats, on es va dur a terme el "Mapeig de l'ecosistema del disseny a Catalunya" per tal d'identificar, entre tots els participants, l'actual ecosistema del disseny en el territori català.

El proper mes de setembre tindrà lloc el segon taller, que porta per nom "Explorant oportunitats de disseny en els Programes Operatius", amb l'objectiu d'identificar oportunitats per integrar el disseny en els programes d'actuació del govern català i contrastar que aquelles oportunitats són realistes i es corresponen amb les necessitats del sector.

El projecte, alineat amb el programa ‘Catalunya 2014-2020’ del Fons Europeu de Desenvolupament Regional que lidera la Direcció General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat de Catalunya, té entre els seus objectius impulsar el creixement econòmic de Catalunya, així com desenvolupar mecanismes que facilitin l'accés de les pimes al finançament i al desenvolupament d'activitats innovadores.

Altres notícies

El 22@, primer espai de concentració de...

23/05/2018

Amb més de la meitat dels professionals digitals de Barcelona treballant-hi, el 22@ és actualment el principal generador i...

El bo i millor de la indústria creativa...

22/05/2018

L’edició d’enguany del...

Comença el compte enrere per a la Barcel...

16/05/2018

Del 5 al 14 de juny, la Barcelona Design Week (BDW) torna a la...

Nous horaris d’atenció al públic al Diss...

14/05/2018

El Disseny Hub canvia els horaris per tal de garantir un servei d’atenció al públic més extens. De dimarts a diumenge...