Barcelona Cultura

El Disseny Hub acollirà una nova sessió per conèixer millor l’ecosistema de disseny català

L’ecosistema català del disseny està format per un conjunt d’agents de l’oferta i la demanda de serveis de disseny i per les entitats de promoció, difusió, formació i recerca en disseny.

L’estreta vinculació existent entre les principals entitats, associacions i altres agents del sector i la transversalitat de les iniciatives i esdeveniments de promoció d’abast internacional, sumat als premis que reconeixen la tasca dels professionals i les empreses, són alguns dels factors que expliquen el potencial de la comunitat del disseny a Catalunya.

Amb aquest objectiu, durant el mes de maig es va organitzar al Disseny Hub la primera trobada per presentar el projecte, i per implementar el primer dels tallers programats, on es va dur a terme el "Mapeig de l'ecosistema del disseny a Catalunya" per tal d'identificar, entre tots els participants, l'actual ecosistema del disseny en el territori català.

El proper mes de setembre tindrà lloc el segon taller, que porta per nom "Explorant oportunitats de disseny en els Programes Operatius", amb l'objectiu d'identificar oportunitats per integrar el disseny en els programes d'actuació del govern català i contrastar que aquelles oportunitats són realistes i es corresponen amb les necessitats del sector.

El projecte, alineat amb el programa ‘Catalunya 2014-2020’ del Fons Europeu de Desenvolupament Regional que lidera la Direcció General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat de Catalunya, té entre els seus objectius impulsar el creixement econòmic de Catalunya, així com desenvolupar mecanismes que facilitin l'accés de les pimes al finançament i al desenvolupament d'activitats innovadores.

Altres notícies

Fins al setembre podeu visitar ‘Somnis r...

11/08/2017

L’exposició ‘Somnis refugiats’, mostra, a la Plaça de les Glòries, el treball realitzat per...

Gaudiu del millor disseny a l'entor...

11/08/2017
Si aquest estiu us apropeu a la Plaça de les Glòries, a part de poder gaudir de les activitats i exposicions que us ofereix el...

El Disseny Hub acollirà una nova sessió...

08/08/2017

L’ecosistema català del disseny està format per un conjunt d’agents de l’oferta i la demanda de...

Aquest estiu, gaudeix del Disseny Hub i...

01/08/2017

Durant els mesos d’estiu, aprofiteu la vostra visita per conèixer millor l'edifici Disseny Hub i els seus voltants....