Barcelona Cultura

El Disseny Hub, centre de l'sketching a la ciutat

Al llarg de l'any, el Disseny Hub ha acollit diferents activitats relacionades amb el món de l'sketching.


L'sketching consisteix en una tècnica de dibuix que els darrers anys ha guanyat més adeptes gràcies a la seva difusió a Internet i les xarxes socials, i que consisteix a dibuixar in situ i de forma molt ràpida, allò que cridi l'atenció a l'sketcher del seu voltant, normalment paisatges urbans o edificis. 

A l'abril va tenir lloc 'Space Oddities', amb Isabel Carmona, Swasky i Lapin. Quatre dies on es van tractar temes sobre com representar l'arquitectura, la perspectiva o com millorar, però sobretot practicant l'sketching en conjunt, un dels punts forts d'aquesta comunitat artística. L'activitat va estar organitzada per Urban Sketchers, col·lectiu que ha instal.lat fa pocs mesos la seva seu al Poblenou, concretament a Can Ricart.

Al setembre vam acollir la trobada del taller creatiu 'Quei 15 BCN', on durant tot el matí els participants van poder gaudir dibuixant l'edifici del Disseny Hub, obra de l'estudi d'arquitectura MBM Arquitectes i un dels edificis més imponents del barri de Sant Martí.

A més, hem tingut el privilegi de ser l'espai triat per activitats com l'sketchacucha a principis del mes d'octubre, una trobada amb diferents sketchers per compartir experiències, i durant el novembre, el Museu del Disseny va esdevenir l'escenari per al col·lectiu Inky Fingers, que va aprofitar per dibuixar els vestits de diverses èpoques, peces de la col·lecció d’arts decoratives i de disseny de producte

* Imatge de Carmen Andújar, professora d'arts visuals.

Altres notícies

‘The Making of…’ i ‘Big Talk’ tornen aqu...

23/02/2018

Les xerrades de l’Associació de Disseny Industrial (ADI) i de l’Associació de Directors d’Art i...

MODA-FAD, la nova associació de moda del...

22/02/2018

El Disseny Hub ha acollit avui la presentació de MODA-FAD, la nova associació per a professionals i empreses de moda...

Creadors i artistes innovadors exposaran...

19/02/2018

A partir del 7 d’abril, arriba al Poblenou La Pionera, un nou ‘market’ de cap de setmana per a...

El Disseny Hub acull un curs per disseny...

15/02/2018

En un món laboral frenètic, cada cop més centrat en la innovació, l’atracció i retenció del talent és un dels...