Barcelona Cultura

El Disseny Hub, centre de l'sketching a la ciutat

Al llarg de l'any, el Disseny Hub ha acollit diferents activitats relacionades amb el món de l'sketching.


L'sketching consisteix en una tècnica de dibuix que els darrers anys ha guanyat més adeptes gràcies a la seva difusió a Internet i les xarxes socials, i que consisteix a dibuixar in situ i de forma molt ràpida, allò que cridi l'atenció a l'sketcher del seu voltant, normalment paisatges urbans o edificis. 

A l'abril va tenir lloc 'Space Oddities', amb Isabel Carmona, Swasky i Lapin. Quatre dies on es van tractar temes sobre com representar l'arquitectura, la perspectiva o com millorar, però sobretot practicant l'sketching en conjunt, un dels punts forts d'aquesta comunitat artística. L'activitat va estar organitzada per Urban Sketchers, col·lectiu que ha instal.lat fa pocs mesos la seva seu al Poblenou, concretament a Can Ricart.

Al setembre vam acollir la trobada del taller creatiu 'Quei 15 BCN', on durant tot el matí els participants van poder gaudir dibuixant l'edifici del Disseny Hub, obra de l'estudi d'arquitectura MBM Arquitectes i un dels edificis més imponents del barri de Sant Martí.

A més, hem tingut el privilegi de ser l'espai triat per activitats com l'sketchacucha a principis del mes d'octubre, una trobada amb diferents sketchers per compartir experiències, i durant el novembre, el Museu del Disseny va esdevenir l'escenari per al col·lectiu Inky Fingers, que va aprofitar per dibuixar els vestits de diverses èpoques, peces de la col·lecció d’arts decoratives i de disseny de producte

* Imatge de Carmen Andújar, professora d'arts visuals.

Altres notícies

El Disseny Hub, exemple de bones pràctiq...

22/11/2017

El dimarts 28 de novembre, l’Ajuntament de Barcelona organitza la jornada Ajuntament +...

L'arquitecte Puig i Cadafalch, vist...

21/11/2017

A partir del 23 de novembre, si us acosteu al Disseny Hub, podreu gaudir a la planta B del...

El Disseny Hub torna a acollir els Premi...

16/11/2017

El 22 de novembre l'auditori de Disseny Hub tornarà a acollir la cerimònia d'entrega dels Premis de Fotografia...

El Disseny Hub, centre de l'sketch...

14/11/2017

Al llarg de l'any, el Disseny Hub ha acollit...