Barcelona Cultura

El Millor Disseny de l’Any arriba al Disseny Hub

Una vegada més, el talent, l’excel·lència i la creativitat se citen al Disseny Hub Barcelona amb motiu de l’exposició “El Millor Disseny de l’Any”. La mostra col·lectiva recull les obres finalistes dels diferents premis organitzats per les associacions del FAD i és formada per prop de 500 obres avalades per dissenyadors professionals en funció dels criteris d'excel·lència, originalitat i innovació conceptual.

Enguany, l’exposició s’inaugura coincidint amb la Nit dels Museus i obrirà les seves portes el dia 18 de maig al Disseny Hub Barcelona. La proposta aplega les obres guanyadores i finalistes dels premis de les diferents associacions del FAD en les seves respectives disciplines: els Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual (ADG-FAD), els premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme (ARQUIN-FAD), els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura, els ArtsFAD, dedicats a la creació artística, i els Premis MODA-FAD al disseny de moda.

Sota el títol “El Millor Disseny de l'Any”, l'exposició pretén convertir-se en un punt de trobada per als professionals i les empreses del món del disseny i, a la vegada, en un aparador del talent i la creativitat locals, nacionals i, cada vegada més, internacionals. Tot plegat, més de 500 obres que posen en valor el disseny com a eina de transformació social i que exemplifiquen i ajuden a entendre les últimes tendències en totes les seves disciplines i expressions.

La mostra es podrà visitar fins a l’1 de setembre entre les 10 i les 20 h a la sala A del Disseny Hub Barcelona. L’accés és gratuït.

Altres notícies

Teixim vincles amb la comunitat educativ...

10/07/2019

Bastir ponts amb la comunitat educativa i ser l’altaveu del talent jove català. Aquesta ha estat una de les línies d’...

Els Premis FAD reconeixen l’excel·lència...

10/07/2019

El mes passat la...

Tot això passarà el mes de setembre al D...

10/07/2019

El Disseny Hub torna de les vacances d’estiu amb una agenda plena d’activitats, fires i exposicions que engegarà al...