Barcelona Cultura

El món del disseny i la cultura s’obre als més petits aquest octubre

Aquest mes d’octubre, el Museu del Disseny i la Biblioteca El Clot Josep Benet proposen activitats per a tota la família, amb l’objectiu de fer arribar la cultura i el disseny a totes les edats.

El Museu del Disseny acull fins al dia 14 d’octubre dos tallers perquè els nens entrin en contacte amb diferents materials. El taller Terra Líquida, vinculat a l’exposició Extraordinàries. Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor (segles III -XX) proposa experiments relacionats amb els estats del fang i amb els diferents elements que poden modelar-lo. El centre recomana portar roba que es pugui embrutar. Per altra banda, Qui no s’espanta, estampa! ve de la mà de l’exposició El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015), i vol introduir als més joves a la fabricació i disseny de teles per a vestir, i on podran participar de la creació d’una roba estampada que es podran endur a casa.

També al Museu del Disseny, el dissabte 20 d’octubre tindrà lloc la 2a Jornada de Disseny en Família, amb jocs i tallers on infants i adults podran conèixer de més a prop diversos materials i elements com la llum o la fusta. A més, durant la jornada els assistents podran gaudir d’un contacontes i visualitzar pel·lícules i curts fets amb diferents tècniques i estètiques, de diversos països del món.

La Biblioteca El Clot Josep Benet també convida als nens a relacionar-se amb la cultura aquest mes. Els contes seran la programació estrella dels dies 18 i 20 d’octubre, a les activitats “Menú de cuentos” i “La paraula trobada. Marató de contes infantils”, dins el cicle de narració de contes Sac de Rondalles. L’esdeveniment s’emmarca en la 9a edició de Munt de Mots, el festival de narració oral de Barcelona.

La Biblioteca ofereix també un taller de descoberta “Quan el format també narra”, per aquells que vulguin aprendre a través dels contes d’una manera lúdica. Per aquells que prefereixin els jocs a les històries, cada divendres de mes el centre organitza “Mai no deixis de jugar” una trobada de  jocs de taula per a totes les edats.

 

Podreu trobar tota la informació sobre les activitats als webs del Museu del Disseny i de la Biblioteca El Clot Josep Benet.

 

Altres notícies

Ja és Nadal al Disseny Hub Barcelona: ap...

05/12/2018

Amb l’arribada de les festes de Nadal, el Museu del Disseny organitza tallers...

Design Market by FAD: les últimes noveta...

03/12/2018

Reconeguts creadors actuals, nous talents i algunes de les marques més rellevants de l’avantguarda del disseny...

Jordi Montaña, nou president del FAD: “H...

28/11/2018

P: Què l'ha portat a presentar la teva candidatura a presidir al FAD? Quina havia estat la teva vinculació amb l'entitat fins...

L’esclat de les creacions publicitàries...

27/11/2018

Les formes i materials emprats per la indústria de la publicitat des del final del segle XIX fins a mitjans del...