Barcelona Cultura

El món del disseny i la cultura s’obre als més petits aquest octubre

Aquest mes d’octubre, el Museu del Disseny i la Biblioteca El Clot Josep Benet proposen activitats per a tota la família, amb l’objectiu de fer arribar la cultura i el disseny a totes les edats.

El Museu del Disseny acull fins al dia 14 d’octubre dos tallers perquè els nens entrin en contacte amb diferents materials. El taller Terra Líquida, vinculat a l’exposició Extraordinàries. Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor (segles III -XX) proposa experiments relacionats amb els estats del fang i amb els diferents elements que poden modelar-lo. El centre recomana portar roba que es pugui embrutar. Per altra banda, Qui no s’espanta, estampa! ve de la mà de l’exposició El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015), i vol introduir als més joves a la fabricació i disseny de teles per a vestir, i on podran participar de la creació d’una roba estampada que es podran endur a casa.

També al Museu del Disseny, el dissabte 20 d’octubre tindrà lloc la 2a Jornada de Disseny en Família, amb jocs i tallers on infants i adults podran conèixer de més a prop diversos materials i elements com la llum o la fusta. A més, durant la jornada els assistents podran gaudir d’un contacontes i visualitzar pel·lícules i curts fets amb diferents tècniques i estètiques, de diversos països del món.

La Biblioteca El Clot Josep Benet també convida als nens a relacionar-se amb la cultura aquest mes. Els contes seran la programació estrella dels dies 18 i 20 d’octubre, a les activitats “Menú de cuentos” i “La paraula trobada. Marató de contes infantils”, dins el cicle de narració de contes Sac de Rondalles. L’esdeveniment s’emmarca en la 9a edició de Munt de Mots, el festival de narració oral de Barcelona.

La Biblioteca ofereix també un taller de descoberta “Quan el format també narra”, per aquells que vulguin aprendre a través dels contes d’una manera lúdica. Per aquells que prefereixin els jocs a les històries, cada divendres de mes el centre organitza “Mai no deixis de jugar” una trobada de  jocs de taula per a totes les edats.

 

Podreu trobar tota la informació sobre les activitats als webs del Museu del Disseny i de la Biblioteca El Clot Josep Benet.

 

Altres notícies

Lara Penin: “Entendre la gent és la part...

12/06/2019

Lara Penin és directora del grau en Disseny...

36 noves peces se sumen a l'exposic...

11/06/2019

Amb motiu de les donacions rebudes durant els últims 10 anys, el Museu del...

Què és el bon disseny?

06/06/2019

Per respondre a aquesta pregunta, als anys setanta el dissenyador industrial Dieter Rams oferia al disseny en particular i a la societat...