Barcelona Cultura

El món del disseny i la cultura s’obre als més petits aquest octubre

Aquest mes d’octubre, el Museu del Disseny i la Biblioteca El Clot Josep Benet proposen activitats per a tota la família, amb l’objectiu de fer arribar la cultura i el disseny a totes les edats.

El Museu del Disseny acull fins al dia 14 d’octubre dos tallers perquè els nens entrin en contacte amb diferents materials. El taller Terra Líquida, vinculat a l’exposició Extraordinàries. Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor (segles III -XX) proposa experiments relacionats amb els estats del fang i amb els diferents elements que poden modelar-lo. El centre recomana portar roba que es pugui embrutar. Per altra banda, Qui no s’espanta, estampa! ve de la mà de l’exposició El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015), i vol introduir als més joves a la fabricació i disseny de teles per a vestir, i on podran participar de la creació d’una roba estampada que es podran endur a casa.

També al Museu del Disseny, el dissabte 20 d’octubre tindrà lloc la 2a Jornada de Disseny en Família, amb jocs i tallers on infants i adults podran conèixer de més a prop diversos materials i elements com la llum o la fusta. A més, durant la jornada els assistents podran gaudir d’un contacontes i visualitzar pel·lícules i curts fets amb diferents tècniques i estètiques, de diversos països del món.

La Biblioteca El Clot Josep Benet també convida als nens a relacionar-se amb la cultura aquest mes. Els contes seran la programació estrella dels dies 18 i 20 d’octubre, a les activitats “Menú de cuentos” i “La paraula trobada. Marató de contes infantils”, dins el cicle de narració de contes Sac de Rondalles. L’esdeveniment s’emmarca en la 9a edició de Munt de Mots, el festival de narració oral de Barcelona.

La Biblioteca ofereix també un taller de descoberta “Quan el format també narra”, per aquells que vulguin aprendre a través dels contes d’una manera lúdica. Per aquells que prefereixin els jocs a les històries, cada divendres de mes el centre organitza “Mai no deixis de jugar” una trobada de  jocs de taula per a totes les edats.

 

Podreu trobar tota la informació sobre les activitats als webs del Museu del Disseny i de la Biblioteca El Clot Josep Benet.

 

Altres notícies

La gastronomia del futur es cuina a Desi...

13/02/2019

Del 5 de març al 31 de maig de 2019, arriba al Disseny Hub Barcelona la tercera edició de ...

La Mobile Week Barcelona 2019 comença al...

13/02/2019

Dijous 14 de febrer, a les 19 h, la 3a edició de la Mobile Week Barcelona obre les...

Design Beyond Technology: Com dissenyare...

13/02/2019

Del dijous 21 al divendres 22 de març de 2019, el Disseny Hub Barcelona acollirà la primera edició de...

El Disseny Hub, un dels protagonistes de...

11/02/2019

- L’estany, convertit en una porta per explorar el cosmos. A l’estany del Disseny Hub s’hi projectarà...