Barcelona Cultura

Els 500 millors dissenys de l’any, reunits en una exposició

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d’una mostra imprescindible per veure i entendre què es cou en totes les expressions d’aquesta disciplina. La mostra es va inaugurar el 5 de juny passat, en el marc de la Barcelona Design Week, i es podrà visitar fins al 14 d’octubre.

Més de 500 obres i projectes locals, estatals i d’arreu del món formen el conjunt de l’exposició, cada cop més connectada amb el disseny internacional. Es tracta dels projectes finalistes i guanyadors dels premis que atorguen les diferents associacions de Foment de les Arts Decoratives (FAD).

A ‘El millor disseny de l’any’, s’hi poden trobar els projectes guanyadors i finalistes dels premis dels Premis ArtsFAD, ideats per estimular la creació d’obres artístiques d’excel·lència. També hi haurà peces dels guardonats i seleccionats dels premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, dels Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme, i dels Premis Habitàcola per a estudiants d'arquitectura.  Cal sumar-hi també els guardonats dels premis del nou MODA-FAD, que celebraven aquest any la primera edició.

Entre els projectes exposats hi figura ‘Life reusing Posidonia’, projecte guanyador del premi d’arquitectura dels Premis FAD d'Arquitectura. S’hi troben, també, els dos guardonats amb un Grand Laus per la seva excel·lència professional: l’espot de Nanouk Films i Salvador Sunyer, intitulat ‘L’incendi’, i la imatge corporativa creada per Bendita Gloria per a l’Escola Massana. Alguns dels dissenys de Pepa Salazar, Talent de l’Any dels premis del nou MODA-FAD, i Victor von Schwarz, Mèrit en Disseny de Moda, també hi seran presents.

‘El millor disseny de l’any’ es podrà visitar de dimarts a diumenge, des de les 10:00 hores i fins a les 20:00 hores. L’accés és gratuït.

Altres notícies

Creant el bany del futur: oberta la conv...

21/11/2018

Des del passat 10 d'octubre ja es poden presentar propostes a la convocatòria del Concurs...

La moda més ètica i sostenible al BEFF 2...

19/11/2018

El Barcelona Ethical Fashion Fest presentarà una visió més sostenible de la indústria de la moda al ...

Els llums de Nadal s’encenen de nou per...

15/11/2018

Un any més, el Barcelona Centre de Disseny (BCD) i l’Ajuntament de Barcelona convoquen la...

Una trobada entre ciutats líder al Shari...

12/11/2018

Alcaldes i responsables en funcions de les ciutats líder del món, així com experts en el camp de l'...