Barcelona Cultura

Els 500 millors dissenys de l’any, reunits en una exposició

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d’una mostra imprescindible per veure i entendre què es cou en totes les expressions d’aquesta disciplina. La mostra es va inaugurar el 5 de juny passat, en el marc de la Barcelona Design Week, i es podrà visitar fins al 14 d’octubre.

Més de 500 obres i projectes locals, estatals i d’arreu del món formen el conjunt de l’exposició, cada cop més connectada amb el disseny internacional. Es tracta dels projectes finalistes i guanyadors dels premis que atorguen les diferents associacions de Foment de les Arts Decoratives (FAD).

A ‘El millor disseny de l’any’, s’hi poden trobar els projectes guanyadors i finalistes dels premis dels Premis ArtsFAD, ideats per estimular la creació d’obres artístiques d’excel·lència. També hi haurà peces dels guardonats i seleccionats dels premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, dels Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme, i dels Premis Habitàcola per a estudiants d'arquitectura.  Cal sumar-hi també els guardonats dels premis del nou MODA-FAD, que celebraven aquest any la primera edició.

Entre els projectes exposats hi figura ‘Life reusing Posidonia’, projecte guanyador del premi d’arquitectura dels Premis FAD d'Arquitectura. S’hi troben, també, els dos guardonats amb un Grand Laus per la seva excel·lència professional: l’espot de Nanouk Films i Salvador Sunyer, intitulat ‘L’incendi’, i la imatge corporativa creada per Bendita Gloria per a l’Escola Massana. Alguns dels dissenys de Pepa Salazar, Talent de l’Any dels premis del nou MODA-FAD, i Victor von Schwarz, Mèrit en Disseny de Moda, també hi seran presents.

‘El millor disseny de l’any’ es podrà visitar de dimarts a diumenge, des de les 10:00 hores i fins a les 20:00 hores. L’accés és gratuït.

Altres notícies

JOYA Barcelona celebra​​ deu anys com a...

17/09/2018

Amb motiu del desè aniversari, el 4, 5, i 6 d'octubre, s'ha traslladat la fira al Disseny HUB Barcelona, ​​el centre multifuncional i...

"El material i Materfad han entès q...

12/09/2018

Què és Materfad i quins són els principals serveis que ofereix?

Materfad, Centre de Materials de Barcelona, és un centre de suport a...

ARQUINSET i Service Design Days s'i...

07/09/2018

Aquesta tardor, arquitectura, disseny d'interiors i disseny de serveis es donen cita al Disseny Hub en dos cicles diferents....

Els materials del futur, a 'Future...

07/09/2018

Es tracta de l'únic material de construcció que no afegeix emissions de carboni a l'atmosfera i ha estat utilitzat pels humans des...