Barcelona Cultura

Els ADCE Awards 2018 han obert les inscripcions per selecionar els millors treballs de disseny i publicitat de tota Europa

Els ADCE Awards son els únics premis que reuneixen en una única competició la millor creativitat del continent.

Els ADCE Awards premien l'excel·lència d'aquells treballs de disseny i publicitat que han estat reconeguts en les seves respectives competicions nacionals, oferint un espai comú de projecció internacional. Tots els guanyadors de l'Or, Plata, Bronze i Shortlist de les competicions organizades pels clubs membres de l'ADCE estan convidats a participar, a més dels permiats d'altres certàments del continent. Els participants podran presentar els treballs davant d'un jurat de reconeguts creatius europeus, distribuïts en sis categories principals: Film & Radio, Print & Outdoor; Interactive & Mobile; Graphic Design; Promotions & New Media; Innovation & Integration.

A més els ADCE Awards reconeixement i promocionen el talent de joves creatius i estudiants a través de les competicions "Young European Creative" y "Best European Student of the Year".

En el marc del ADCE European Creativity Festival, els 60 creatis del jurat es trobaran a Barcelona per avaluar les peces presentardes i adjudicar els Ors, Plates i Bronces en cada categoria, així com també el Grand Prix. Els guanyadors seran revelats durants el decurs del Festival, que tancarà  la seva 5ª edició amb l'anunciar del Grand Prix 2018.

Les bases de la convocatòria i l'accés a la plataforma d'inscricpció estan ja disponibles a l'enllaç awards.adceurope.org. El termini d'inscripcions finalitza el proper 27 de setembre.

Qué és l' Art Directors Club of Europe?

L' Art Directors Club of Europe (ADCE) és una associació sense ànim de lucre, amb oficina a Barcelona a la seu del Disseny Hub, formada per 22 associacions i clubs de dissenyadors i creatius publicitaris de 21 païssos europeus:  Alemanya, Àustria, Xipre, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, Georgia, Islàndia, Itàlia, Irlanda, Letònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Rumania, Rússia, Suïssa i Ucrània.

Fundat a l'any 1990, l'ADCE promou l'excel·lència en el disseny gràfic i la creativitat publicitària. L'Associació representa a més de 4.500 professionals del sector i dota de visibilitat a les millors creacions realitzades a escala local.

Altres notícies

La gastronomia del futur es cuina a Desi...

13/02/2019

Del 5 de març al 31 de maig de 2019, arriba al Disseny Hub Barcelona la tercera edició de ...

La Mobile Week Barcelona 2019 comença al...

13/02/2019

Dijous 14 de febrer, a les 19 h, la 3a edició de la Mobile Week Barcelona obre les...

Design Beyond Technology: Com dissenyare...

13/02/2019

Del dijous 21 al divendres 22 de març de 2019, el Disseny Hub Barcelona acollirà la primera edició de...

El Disseny Hub, un dels protagonistes de...

11/02/2019

- L’estany, convertit en una porta per explorar el cosmos. A l’estany del Disseny Hub s’hi projectarà...