Barcelona Cultura

Els millors estudis d’animació internacionals, al Museu del Disseny

El pròxim dimecres 17 de gener el Museu del Disseny acollirà els actes de la quarta edició de l’Idem International Animation Summit. Es tracta d’una sèrie de trobades professionals en les quals representants de més de 25 dels millors estudis d’animació del món presentaran els seus nous projectes.

L’Idem Creative Arts School organitza aquestes trobades des del 2014 amb l’objectiu de reunir els principals estudis d’animació internacionals per intercanviar idees i sinergies. A més, aquestes jornades dónen als estudiants la possibilitat de mostrar els seus treballs i rebre els consells de professionals del sector que són una referència en l’àmbit mundial.

El Museu del Disseny ha sigut l’escenari triat per rebre els participants durant la primera jornada. Les seves instal·lacions acolliran tant les presentacions dels professionals que participaran tant en les trobades com les reunions. A més, alguns dels estudis també hi exposaran certes anàlisis de producció presentades sota la forma de Case Studies.

Entre els Case Studies que es presentaran aquell dia destaca, per exemple, el de Carles i Jordi Grangel, concept artists a grans produccions d’animació com Kung Fu Panda, Madagascar o La Nòvia Cadàver, que explicaran el treball de Concept Art que s’amaga rere les produccions estatunidenques.

El representant de Cube Creative, Sylvain Grain, explicarà en canvi com el cèlebre estudi que ha donat vida a Piggy Tales o Astèrix imagina l’animació i els efectes especials de 360º per crear experiències premium en aquests nous formats. Mentre, el Computer Graphics Supervisor Boris Jacq s’encarregarà de mostrar el  making off de Despicable Me 3.

Altres notícies

Ja pots inscriure’t als Premis ADG Laus...

17/01/2018

Tornen els premis de disseny gràfic i comunicació visual del FAD.  L’Associació de Directors d’Art i de Dissenyadors...

Coneix els professionals que traspassen...

16/01/2018

Dissenyadors i arquitectes de prestigi internacional es tornen a donar cita a Out of Metrics, el cicle d’actes...

Oberta la inscripció als Premis FAD d’Ar...

09/01/2018

Participar en l’edició 2018 dels Premis FAD d’...

Visites escolars per a totes les edats a...

05/01/2018

Qui diu que els museus són només per als adults? Per mostrar que aquesta idea és totalment errònia, el Museu del Disseny ofereix...