Barcelona Cultura

Els millors estudis d’animació internacionals, al Museu del Disseny

El pròxim dimecres 17 de gener el Museu del Disseny acollirà els actes de la quarta edició de l’Idem International Animation Summit. Es tracta d’una sèrie de trobades professionals en les quals representants de més de 25 dels millors estudis d’animació del món presentaran els seus nous projectes.

L’Idem Creative Arts School organitza aquestes trobades des del 2014 amb l’objectiu de reunir els principals estudis d’animació internacionals per intercanviar idees i sinergies. A més, aquestes jornades dónen als estudiants la possibilitat de mostrar els seus treballs i rebre els consells de professionals del sector que són una referència en l’àmbit mundial.

El Museu del Disseny ha sigut l’escenari triat per rebre els participants durant la primera jornada. Les seves instal·lacions acolliran tant les presentacions dels professionals que participaran tant en les trobades com les reunions. A més, alguns dels estudis també hi exposaran certes anàlisis de producció presentades sota la forma de Case Studies.

Entre els Case Studies que es presentaran aquell dia destaca, per exemple, el de Carles i Jordi Grangel, concept artists a grans produccions d’animació com Kung Fu Panda, Madagascar o La Nòvia Cadàver, que explicaran el treball de Concept Art que s’amaga rere les produccions estatunidenques.

El representant de Cube Creative, Sylvain Grain, explicarà en canvi com el cèlebre estudi que ha donat vida a Piggy Tales o Astèrix imagina l’animació i els efectes especials de 360º per crear experiències premium en aquests nous formats. Mentre, el Computer Graphics Supervisor Boris Jacq s’encarregarà de mostrar el  making off de Despicable Me 3.

Altres notícies

Gaudeix d’un estiu ple d’activitats al d...

11/07/2018

Aquest estiu, el Disseny Hub i la seva rodalia s’omplen d’activitats culturals per a tots els públics i per a tots els...

Els ADCE Awards 2018 han obert les inscr...

09/07/2018

Els ADCE Awards premien l'excel·lència d'aquells treballs de disseny i publicitat que han estat reconeguts en les seves...

‘Barcelona Startup City Seminar’: una op...

26/06/2018

Barcelona és una ciutat atractiva per a les ‘startups’. O, com a mínim, així ho indiquen les dades....

Els 500 millors dissenys de l’any, reuni...

20/06/2018

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d...