Barcelona Cultura

Els Premis ADCE celebren la seva 26a edició al Disseny Hub

El Disseny Hub va acollir una nova edició dels '26th ADCE Best of European Design and Advertising Awards', l'única competició internacional oberta exclusivament als treballs reconeguts en competicions nacionals europees.

Els premis van tenir lloc en el marc del '4th European Creativity Festival: Imagineering Creative Intelligence' organitzat per ADCE, acrònim de l'Art Directors Club of Europe.

El Grand Prix 2017 va ser atorgat a la campanya “Check it before it’s removed”, creada per DDB Germany per a la ONG Pink Ribbon Germany. La campanya aprofita els aspectes al voltant de la censura de les xarxes socials per augmentar la consciència sobre el càncer de mama.

Els Premis ADCE són únics, ja que només es poden presentar treballs creatius que s'hagin presentat ja en un altre certamen europeu local, assegurant una selecció d'elit en la qual cada entrada que veu un jutge ja hagi estat nominada com a element creatiu.

Enguany, es van entregar 30 guardons d'or i 64 de plata; en total van haver-hi 133 nominacions dins un total de 802 candidatures d'un total de 23 països europeus.

Altres notícies

Una trobada entre ciutats líder al Shari...

12/11/2018

Alcaldes i responsables en funcions de les ciutats líder del món, així com experts en el camp de l'...

"L’ADCE European Creativity Festiva...

09/11/2018

P)Què podem trobar en aquesta edició de l'ADCE European Creative Festival...

B-Anime: el cinema d’animació japonès co...

07/11/2018

Un any més, el cinema d’animació japonès, conegut com anime, serà el...

Maridatge de gastronomia i disseny al cu...

05/11/2018

La gastronomia arriba al Disseny Hub Barcelona durant el curs “Design the Restaurant Experience” en la...