Barcelona Cultura

Els Premis ADCE celebren la seva 26a edició al Disseny Hub

El Disseny Hub va acollir una nova edició dels '26th ADCE Best of European Design and Advertising Awards', l'única competició internacional oberta exclusivament als treballs reconeguts en competicions nacionals europees.

Els premis van tenir lloc en el marc del '4th European Creativity Festival: Imagineering Creative Intelligence' organitzat per ADCE, acrònim de l'Art Directors Club of Europe.

El Grand Prix 2017 va ser atorgat a la campanya “Check it before it’s removed”, creada per DDB Germany per a la ONG Pink Ribbon Germany. La campanya aprofita els aspectes al voltant de la censura de les xarxes socials per augmentar la consciència sobre el càncer de mama.

Els Premis ADCE són únics, ja que només es poden presentar treballs creatius que s'hagin presentat ja en un altre certamen europeu local, assegurant una selecció d'elit en la qual cada entrada que veu un jutge ja hagi estat nominada com a element creatiu.

Enguany, es van entregar 30 guardons d'or i 64 de plata; en total van haver-hi 133 nominacions dins un total de 802 candidatures d'un total de 23 països europeus.

Altres notícies

Comença el compte enrere per a la Barcel...

16/05/2018

Del 5 al 14 de juny, la Barcelona Design Week (BDW) torna a la...

Nous horaris d’atenció al públic al Diss...

14/05/2018

El Disseny Hub canvia els horaris per tal de garantir un servei d’atenció al públic més extens. De dimarts a diumenge...

Una col·lecció de roba prematernitat per...

08/05/2018

Cada any, set milions de nenes i adolescents de països en vies de desenvolupament es converteixen en mares. Per a denunciar-ho, la...

Com seran les agències del futur? La res...

07/05/2018

Com seran les agències del futur? Si ets treballador del sector creatiu i t’ho has preguntat alguna vegada, el Creative...