Barcelona Cultura

Els Premis ADCE celebren la seva 26a edició al Disseny Hub

El Disseny Hub va acollir una nova edició dels '26th ADCE Best of European Design and Advertising Awards', l'única competició internacional oberta exclusivament als treballs reconeguts en competicions nacionals europees.

Els premis van tenir lloc en el marc del '4th European Creativity Festival: Imagineering Creative Intelligence' organitzat per ADCE, acrònim de l'Art Directors Club of Europe.

El Grand Prix 2017 va ser atorgat a la campanya “Check it before it’s removed”, creada per DDB Germany per a la ONG Pink Ribbon Germany. La campanya aprofita els aspectes al voltant de la censura de les xarxes socials per augmentar la consciència sobre el càncer de mama.

Els Premis ADCE són únics, ja que només es poden presentar treballs creatius que s'hagin presentat ja en un altre certamen europeu local, assegurant una selecció d'elit en la qual cada entrada que veu un jutge ja hagi estat nominada com a element creatiu.

Enguany, es van entregar 30 guardons d'or i 64 de plata; en total van haver-hi 133 nominacions dins un total de 802 candidatures d'un total de 23 països europeus.

Altres notícies

El Disseny Hub s'omple de novetats...

20/08/2018

S'apropa el mes de setembre i amb ell, el Disseny Hub es prepara per a acollir tot tipus de novetats. Exposicions i jornades...

Gaudeix d’un estiu ple d’activitats al d...

11/07/2018

Aquest estiu, el Disseny Hub i la seva rodalia s’omplen d’activitats culturals per a tots els públics i per a tots els...

Els ADCE Awards 2018 han obert les inscr...

09/07/2018

Els ADCE Awards premien l'excel·lència d'aquells treballs de disseny i publicitat que han estat reconeguts en les seves...

‘Barcelona Startup City Seminar’: una op...

26/06/2018

Barcelona és una ciutat atractiva per a les ‘startups’. O, com a mínim, així ho indiquen les dades....