Barcelona Cultura

Els Premis ADCE celebren la seva 26a edició al Disseny Hub

El Disseny Hub va acollir una nova edició dels '26th ADCE Best of European Design and Advertising Awards', l'única competició internacional oberta exclusivament als treballs reconeguts en competicions nacionals europees.

Els premis van tenir lloc en el marc del '4th European Creativity Festival: Imagineering Creative Intelligence' organitzat per ADCE, acrònim de l'Art Directors Club of Europe.

El Grand Prix 2017 va ser atorgat a la campanya “Check it before it’s removed”, creada per DDB Germany per a la ONG Pink Ribbon Germany. La campanya aprofita els aspectes al voltant de la censura de les xarxes socials per augmentar la consciència sobre el càncer de mama.

Els Premis ADCE són únics, ja que només es poden presentar treballs creatius que s'hagin presentat ja en un altre certamen europeu local, assegurant una selecció d'elit en la qual cada entrada que veu un jutge ja hagi estat nominada com a element creatiu.

Enguany, es van entregar 30 guardons d'or i 64 de plata; en total van haver-hi 133 nominacions dins un total de 802 candidatures d'un total de 23 països europeus.

Altres notícies

Viu el Nadal amb els tallers del Museu d...

13/12/2017

A l’espera de l’arribada dels Reis, el Museu del Disseny de Barcelona acull una sèrie de tallers...

L’obra d’Adolf Loos, per primera vegada...

11/12/2017

El Museu del Disseny inaugura aquest proper dijous 14 de desembre l’exposició ...

El Design Market torna al Disseny Hub

07/12/2017

Qui vulgui regalar disseny aquest Nadal té cita amb el Design Market al Disseny Hub els propers ...

Pilar Parcerisas: «Barcelona ha de tor...

05/12/2017

El 14 de desembre el Museu del...