Barcelona Cultura

Els Premis ADCE celebren la seva 26a edició al Disseny Hub

El Disseny Hub va acollir una nova edició dels '26th ADCE Best of European Design and Advertising Awards', l'única competició internacional oberta exclusivament als treballs reconeguts en competicions nacionals europees.

Els premis van tenir lloc en el marc del '4th European Creativity Festival: Imagineering Creative Intelligence' organitzat per ADCE, acrònim de l'Art Directors Club of Europe.

El Grand Prix 2017 va ser atorgat a la campanya “Check it before it’s removed”, creada per DDB Germany per a la ONG Pink Ribbon Germany. La campanya aprofita els aspectes al voltant de la censura de les xarxes socials per augmentar la consciència sobre el càncer de mama.

Els Premis ADCE són únics, ja que només es poden presentar treballs creatius que s'hagin presentat ja en un altre certamen europeu local, assegurant una selecció d'elit en la qual cada entrada que veu un jutge ja hagi estat nominada com a element creatiu.

Enguany, es van entregar 30 guardons d'or i 64 de plata; en total van haver-hi 133 nominacions dins un total de 802 candidatures d'un total de 23 països europeus.

Altres notícies

Creadors i artistes innovadors exposaran...

19/02/2018

A partir del 7 d’abril, arriba al Poblenou La Pionera, un nou ‘market’ de cap de setmana per a...

El Disseny Hub acull un curs per disseny...

15/02/2018

En un món laboral frenètic, cada cop més centrat en la innovació, l’atracció i retenció del talent és un dels...

Maurici Ginés: “Crec que no deixarem ind...

13/02/2018

Del divendres 16 al diumenge 18 de febrer, LlumBCN aterra al barri del Poblenou per primera vegada. Cinc anys després...

Llum BCN transforma la façana del Dissen...

09/02/2018

Amb motiu de la setena edició de Llum BCN, que...