Barcelona Cultura

Els Premis Ciutat de Barcelona 2018 ja són aquí!

Ja s’han donat a conèixer els guardonats de la 18a edició dels premis que atorga l’Ajuntament de Barcelona. Els premis, que són un reconeixement a la creació, la investigació i la producció realitzades a la ciutat per creadors o col·lectius que hi treballen o per institucions i organitzacions barcelonines que les promouen o les produeixen, s’entregaran el proper 14 de febrer a les 18.00 hores al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.  

La cerimònia d’entrega es vincularà al Festival Llum Barcelona 2019, que aquest any es celebra del 15 al 17 de febrer a Poblenou.

Des del Disseny Hub Barcelona volem expressar la nostra felicitació a totes les persones guardonades. Entre la resta de premiats trobem a artistes com Rosalía, premiada en la categoria de Música, Halfhouse (Arts Visuals), Zumzeig Cinecooperativa (Audiovisuals) o Marc Monzó (Disseny). Si voleu conèixer la resta de guardonats, podeu fer-ho fent clic aquí.

 

Altres notícies

Teixim vincles amb la comunitat educativ...

10/07/2019

Bastir ponts amb la comunitat educativa i ser l’altaveu del talent jove català. Aquesta ha estat una de les línies d’...

Els Premis FAD reconeixen l’excel·lència...

10/07/2019

El mes passat la...

Tot això passarà el mes de setembre al D...

10/07/2019

El Disseny Hub torna de les vacances d’estiu amb una agenda plena d’activitats, fires i exposicions que engegarà al...