Barcelona Cultura

Fins al setembre podeu visitar ‘Somnis refugiats’

L’exposició ‘Somnis refugiats’, mostra, a la Plaça de les Glòries, el treball realitzat per 11 joves demandants d’asil en un taller de fotografia participativa.

La mostra forma part de les activitats organitzades amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades, celebrat el passat 20 de juny. Des del gener i fins al juny d’aquest any, 11 joves demandants d’asil han participat en un taller de fotografia dirigit pel fotògraf Hèctor Mediavilla. A través d’aquest projecte, els participants han pogut reflexionar sobre el seu passat, present i futur a través del collage, la il·lustració i diverses tècniques fotogràfiques.

Els joves tenen entre 15 i 33 anys i provenen de diferents països: República Democràtica del Congo, Líbia, Pakistan, Síria, o Veneçuela i tots s’han vist obligats a fugir de casa seva per motius polítics o a causa d’una guerra.

Inaugurada el 10 de juny a la plaça de les Glòries, davant del Disseny Hub, podreu visitar la mostra fins al setembre, i també podeu trobar més fotografies del projecte a l’aparador de la biblioteca El Clot-Josep Benet.

Altres notícies

Gaudeix d’un estiu ple d’activitats al d...

11/07/2018

Aquest estiu, el Disseny Hub i la seva rodalia s’omplen d’activitats culturals per a tots els públics i per a tots els...

Els ADCE Awards 2018 han obert les inscr...

09/07/2018

Els ADCE Awards premien l'excel·lència d'aquells treballs de disseny i publicitat que han estat reconeguts en les seves...

‘Barcelona Startup City Seminar’: una op...

26/06/2018

Barcelona és una ciutat atractiva per a les ‘startups’. O, com a mínim, així ho indiquen les dades....

Els 500 millors dissenys de l’any, reuni...

20/06/2018

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d...