Barcelona Cultura

Fins al setembre podeu visitar ‘Somnis refugiats’

L’exposició ‘Somnis refugiats’, mostra, a la Plaça de les Glòries, el treball realitzat per 11 joves demandants d’asil en un taller de fotografia participativa.

La mostra forma part de les activitats organitzades amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades, celebrat el passat 20 de juny. Des del gener i fins al juny d’aquest any, 11 joves demandants d’asil han participat en un taller de fotografia dirigit pel fotògraf Hèctor Mediavilla. A través d’aquest projecte, els participants han pogut reflexionar sobre el seu passat, present i futur a través del collage, la il·lustració i diverses tècniques fotogràfiques.

Els joves tenen entre 15 i 33 anys i provenen de diferents països: República Democràtica del Congo, Líbia, Pakistan, Síria, o Veneçuela i tots s’han vist obligats a fugir de casa seva per motius polítics o a causa d’una guerra.

Inaugurada el 10 de juny a la plaça de les Glòries, davant del Disseny Hub, podreu visitar la mostra fins al setembre, i també podeu trobar més fotografies del projecte a l’aparador de la biblioteca El Clot-Josep Benet.

Altres notícies

L’obra d’Adolf Loos, per primera vegada...

11/12/2017

El Museu del Disseny inaugura aquest proper dijous 14 de desembre l’exposició ...

El Design Market torna al Disseny Hub

07/12/2017

Qui vulgui regalar disseny aquest Nadal té cita amb el Design Market al Disseny Hub els propers ...

Pilar Parcerisas: «Barcelona ha de tor...

05/12/2017

El 14 de desembre el Museu del...

Els Premis ADCE celebren la seva 26a edi...

30/11/2017

El Disseny Hub va acollir una nova edició dels ...