Barcelona Cultura

Fins al setembre podeu visitar ‘Somnis refugiats’

L’exposició ‘Somnis refugiats’, mostra, a la Plaça de les Glòries, el treball realitzat per 11 joves demandants d’asil en un taller de fotografia participativa.

La mostra forma part de les activitats organitzades amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades, celebrat el passat 20 de juny. Des del gener i fins al juny d’aquest any, 11 joves demandants d’asil han participat en un taller de fotografia dirigit pel fotògraf Hèctor Mediavilla. A través d’aquest projecte, els participants han pogut reflexionar sobre el seu passat, present i futur a través del collage, la il·lustració i diverses tècniques fotogràfiques.

Els joves tenen entre 15 i 33 anys i provenen de diferents països: República Democràtica del Congo, Líbia, Pakistan, Síria, o Veneçuela i tots s’han vist obligats a fugir de casa seva per motius polítics o a causa d’una guerra.

Inaugurada el 10 de juny a la plaça de les Glòries, davant del Disseny Hub, podreu visitar la mostra fins al setembre, i també podeu trobar més fotografies del projecte a l’aparador de la biblioteca El Clot-Josep Benet.

Altres notícies

Fins al setembre podeu visitar ‘Somnis r...

11/08/2017

L’exposició ‘Somnis refugiats’, mostra, a la Plaça de les Glòries, el treball realitzat per...

Gaudiu del millor disseny a l'entor...

11/08/2017
Si aquest estiu us apropeu a la Plaça de les Glòries, a part de poder gaudir de les activitats i exposicions que us ofereix el...

El Disseny Hub acollirà una nova sessió...

08/08/2017

L’ecosistema català del disseny està format per un conjunt d’agents de l’oferta i la demanda de...

Aquest estiu, gaudeix del Disseny Hub i...

01/08/2017

Durant els mesos d’estiu, aprofiteu la vostra visita per conèixer millor l'edifici Disseny Hub i els seus voltants....