Barcelona Cultura

Fins al setembre podeu visitar ‘Somnis refugiats’

L’exposició ‘Somnis refugiats’, mostra, a la Plaça de les Glòries, el treball realitzat per 11 joves demandants d’asil en un taller de fotografia participativa.

La mostra forma part de les activitats organitzades amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades, celebrat el passat 20 de juny. Des del gener i fins al juny d’aquest any, 11 joves demandants d’asil han participat en un taller de fotografia dirigit pel fotògraf Hèctor Mediavilla. A través d’aquest projecte, els participants han pogut reflexionar sobre el seu passat, present i futur a través del collage, la il·lustració i diverses tècniques fotogràfiques.

Els joves tenen entre 15 i 33 anys i provenen de diferents països: República Democràtica del Congo, Líbia, Pakistan, Síria, o Veneçuela i tots s’han vist obligats a fugir de casa seva per motius polítics o a causa d’una guerra.

Inaugurada el 10 de juny a la plaça de les Glòries, davant del Disseny Hub, podreu visitar la mostra fins al setembre, i també podeu trobar més fotografies del projecte a l’aparador de la biblioteca El Clot-Josep Benet.

Altres notícies

El Disseny Hub acollirà el '4th Eur...

19/10/2017

Arriba al Disseny Hub el '4th European Creativity...

El 26 i 27 d'octubre torna 'Di...

17/10/2017

El 26 i 27 d'octubre arriba la segona edició de les jornades...

'Això és una paret pública', l...

09/10/2017

Del 20 d'octubre al 12 de novembre, arriba al Disseny Hub l'exposició 'Això és...

Acosteu-vos al món de la moda amb el Mov...

09/10/2017

El 5 d’octubre arriba al Museu del Disseny el ...