Barcelona Cultura

Fins al setembre podeu visitar ‘Somnis refugiats’

L’exposició ‘Somnis refugiats’, mostra, a la Plaça de les Glòries, el treball realitzat per 11 joves demandants d’asil en un taller de fotografia participativa.

La mostra forma part de les activitats organitzades amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades, celebrat el passat 20 de juny. Des del gener i fins al juny d’aquest any, 11 joves demandants d’asil han participat en un taller de fotografia dirigit pel fotògraf Hèctor Mediavilla. A través d’aquest projecte, els participants han pogut reflexionar sobre el seu passat, present i futur a través del collage, la il·lustració i diverses tècniques fotogràfiques.

Els joves tenen entre 15 i 33 anys i provenen de diferents països: República Democràtica del Congo, Líbia, Pakistan, Síria, o Veneçuela i tots s’han vist obligats a fugir de casa seva per motius polítics o a causa d’una guerra.

Inaugurada el 10 de juny a la plaça de les Glòries, davant del Disseny Hub, podreu visitar la mostra fins al setembre, i també podeu trobar més fotografies del projecte a l’aparador de la biblioteca El Clot-Josep Benet.

Altres notícies

MODA-FAD, la nova associació de moda del...

22/02/2018

El Disseny Hub ha acollit avui la presentació de MODA-FAD, la nova associació per a professionals i empreses de moda...

Creadors i artistes innovadors exposaran...

19/02/2018

A partir del 7 d’abril, arriba al Poblenou La Pionera, un nou ‘market’ de cap de setmana per a...

El Disseny Hub acull un curs per disseny...

15/02/2018

En un món laboral frenètic, cada cop més centrat en la innovació, l’atracció i retenció del talent és un dels...

Maurici Ginés: “Crec que no deixarem ind...

13/02/2018

Del divendres 16 al diumenge 18 de febrer, LlumBCN aterra al barri del Poblenou per primera vegada. Cinc anys després...