Barcelona Cultura

FLIC: 3 il·lustradores que no et pots perdre de la Fira de Creació Literària

Amb motiu de la novena edició del festival FLIC, que arriba al Museu del Disseny amb la Fira de Creació Literària Infantil i Juvenil els dies 15 i 16 de març, tindrà lloc una mesa d'il·lustradors seleccionats per la Plom Gallery, galeria d'art contemporani per a nens i nenes. Aprofitant l'ocasió, vam seleccionar a tres il·lustradores que, gràcies a la seva capacitat de crear universos fantàstics propis, estan reivindicant a la dona a través de la il·lustració.

Una d'elles és la il·lustradora i dissenyadora gràfica italiana Naida Mazzenga (@naida.mazzenga). Destaquem també a Tiphaine de Rougé (@titeepex) i a Olya Tsikhanchuk (@olyatikh). Aquesta última, nascuda a Bielorrúsia, defineix el seu estil com "un caos colorit i organitzat". Tot i respondre a estils diferents, totes elles tenen alguna cosa en comú: la celebració femenina a través de la il·lustració. I és que tot i que històricament la figura de la dona hagi quedat relegada a un segon pla en tots els àmbits del món de l'art, la seva presència en el món de la il·lustració és cada vegada més rellevant. Des del Disseny Hub Barcelona, ​​ho celebrem.

Si voleu saber més sobre aquestes tres il·lustradores i adquirir les seves obres, us recomanem que us apropeu al Museu del Disseny els dies 15 i 16 de març. El festival també compta amb una programació completa de conferències i taules rodones de la mà de reconegudes professionals de la il·lustració, tant nacionals com internacionals. Entre elles destaquen Emily Hughes, Suzy Lee o Rosa Tabernero.

La Fira s'emmarca dins el FLIC, un festival d'experiències i creació literària que, de l'11 de febrer al 23 de març, convida a gaudir a nens i adolescents de la literatura i les arts en alguns dels principals espais de referència de Barcelona. La programació d'aquest any es presenta sota el títol Paisatges literaris i continua apostant pel crossing art literari, incloent propostes per a famílies, escoles i professionals. No t'ho perdis!

Data: 15 i 16 de març de 2019
Lloc: Museu del Disseny de Barcelona
Tota la informació sobre entrades aquí.

 

Altres notícies

IDD: L’ànima dels objectes amb Mario Tri...

12/03/2019

“Per projectar les ciutats del futur, abans hem de projectar les coses del present; així entendrem millor perquè vivim a les nostres...

Conrad Roset: “Avui les xarxes són la te...

12/03/2019
  • Com creus que afecta la teva popularitat a la xarxa a la percepció de la teva feina?

  • ...

FLIC: 3 il·lustradores que no et pots pe...

07/03/2019

Amb motiu de la novena edició del festival FLIC,...

La Reshape Exhibition revoluciona el tèx...

07/03/2019

Del 14 de març fins al 14 d'abril, el Disseny Hub Barcelona acollirà la "Reshape Exhibition", un esdeveniment temporal centrat en la...