Barcelona Cultura

Gaudeix d’un estiu ple d’activitats al districte de Sant Martí

Aquest estiu, el Disseny Hub i la seva rodalia s’omplen d’activitats culturals per a tots els públics i per a tots els gustos.

L’edifici del Disseny Hub es manté obert durant tot l’estiu en l’horari habitual: dilluns, de 16 hores a 21 hores, i de dimarts a diumenge, de 9 hores a 21 hores. A l’interior podreu gaudir del servei de cafeteria i restauració, o dels seus equipaments.

Per exemple, la Biblioteca El Clot-Josep Benet manté els horaris habituals, tot i que suspèn l’obertura dels dissabtes al matí fins al 24 de setembre. Excepcionalment, però,  romandrà oberta durant el mes d’agost com a conseqüència de les obres de reforma d’una altra biblioteca del barri.

De la mateixa manera, el Museu del Disseny seguirà obrint de dimarts a diumenge, de 10 hores i fins a les 20 hores. Durant tot l’estiu, podreu veure les quatre exposicions permanents, entre les quals destaquem la que s’acaba d’estrenar: ‘Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003’.

A la sala A i a la sala B del Disseny Hub també s’hi podran visitar dues exposicions. Aquesta vegada, però, de forma gratuïta. Fins al 14 d’octubre, ‘El millor disseny de l’any’ mostra més de 500 obres i projectes locals, estatals i d’arreu del món. Es tracta dels finalistes i guanyadors dels diferents premis que van atorgar les diferents associacions de Foment de les Arts Decoratives (FAD) durant la Barcelona Design Week de 2018.

BÀSICS: Un passeig per qüestionar-nos’ es prorroga fins al 22 de juliol. Constitueix una mostra que recrea l’ambient d’un parc a través de cinc instal·lacions. Gràcies a un passeig, tornem als elements més essencials de la vida, com poden ser l'aigua o la terra, per interrogar-nos sobre tot allò que podem fer per revalorar el nostre entorn.

Fins al 29 de juliol, els jardins ELISAVA acullen una instal·lació pilot perquè els barcelonins descobreixin els APROP: una de les solucions pensades per fer front a l’expulsió del veïnat a Barcelona. La instal·lació s’acompanya d’un cicle d’activitats a l’aire lliure i d’un cicle de cinema a la fresca, els dijous a les 22 hores.

Si us quedeu amb ganes de més cinema, podeu tornar als jardins ELISAVA els divendres de juliol i agost per veure els curtmetratges que el Mecal Air hi projectarà. Les vuit sessions seran totalment gratuïtes.

Fins a finals de juliol, també podreu gaudir de tot un seguit d’activitats culturals a La Farinera del Clot, dins del seu 8è cicle d’humor i estiu.

Durant aquest mateix mes, el Grec Festival arriba al districte i s’instal·la al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i a la Sala Beckett. Entre el 28 de juny i el 15 de juliol, ‘Falsestuff’ aterra al TNC per fer reflexionar els espectadors sobre la còpia i la originalitat. Dirigida i interpretada, en part, per Nao Albet i Marcel Borràs, l’obra s’inspira en el personatge shakespirià de Falstaff.

I, a partir del 25 de juny i fins al 29 de juliol, a la Beckett es podrà veure ‘Una gossa en un descampat’, una obra que explora l’enfrontament de les pors i la història de superació d’una parella a partir d’un tema difícil: la mort d’un fill no nat. La dramaturga Clàudia Cedó, artista resident a la Beckett aquesta temporada, signa el text d’aquesta obra, que dirigeix Sergi Belbel.

I si encara us sobra temps i us queden forces, podeu passejar-vos pel Mercat dels Encants, a la recerca i captura d’andròmines antigues i fascinants. Obre els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes, de 9 hores a 20 hores.

Altres notícies

La gastronomia del futur es cuina a Desi...

13/02/2019

Del 5 de març al 31 de maig de 2019, arriba al Disseny Hub Barcelona la tercera edició de ...

La Mobile Week Barcelona 2019 comença al...

13/02/2019

Dijous 14 de febrer, a les 19 h, la 3a edició de la Mobile Week Barcelona obre les...

Design Beyond Technology: Com dissenyare...

13/02/2019

Del dijous 21 al divendres 22 de març de 2019, el Disseny Hub Barcelona acollirà la primera edició de...

El Disseny Hub, un dels protagonistes de...

11/02/2019

- L’estany, convertit en una porta per explorar el cosmos. A l’estany del Disseny Hub s’hi projectarà...