Barcelona Cultura

Gaudiu del millor disseny a l'entorn del Disseny Hub!

Si aquest estiu us apropeu a la Plaça de les Glòries, a part de poder gaudir de les activitats i exposicions que us ofereix el Disseny Hub, també podreu descobrir un entorn ple de creativitat.

Si us agrada la fotografia, al Museu Can Framis podeu veure el projecte ‘Ocupar-Habitar’, una intervenció fotogràfica que investiga la narrativa eterna i inestable entre la fotografia i la pintura.

Per als que vulgueu saber com seran les ciutats del futur, a l’IAAC (Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya), situat a l’edifici del MUHBA Oliva Artés, hi trobareu la mostra ‘Living in future cities’, que planteja una sèrie de possibilitats reals on la tecnologia de l’era de l’experiència ajudarà a redefinir de forma positiva els espais i les ciutats on vivim.

Finalment, si voleu conèixer millor el barri del Poblenou també ho podeu fer a travès de la seva gastronomia amb la ruta que proposen des de Poblenou Urban District. 

I si el que voleu és descobrir el millor disseny barceloní, no us perdeu el ‘BCN Design Tour’, una proposta del Barcelona Centre de Disseny.

Gaudiu de l’entorn del Disseny Hub i del disseny!

Altres notícies

Els 500 millors dissenys de l’any, reuni...

20/06/2018

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d...

Descobreix els guanyadors dels premis de...

18/06/2018

Durant la Barcelona Design Week, que es va celebrar entre el 5 i el 14 de juny, es van celebrar les cerimònies de...

Visita els APROP, la nova solució per fe...

12/06/2018

Ràpids de construir, sostenibles i fets amb materials de qualitat. Així són els Allotjaments de Proximitat Provisionals...

S’apropa el 5è Congrés Internacional d’E...

11/06/2018

El 5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni arribarà en breus a la ciutat. Entre...