Barcelona Cultura

Gaudiu del millor disseny a l'entorn del Disseny Hub!

Si aquest estiu us apropeu a la Plaça de les Glòries, a part de poder gaudir de les activitats i exposicions que us ofereix el Disseny Hub, també podreu descobrir un entorn ple de creativitat.

Si us agrada la fotografia, al Museu Can Framis podeu veure el projecte ‘Ocupar-Habitar’, una intervenció fotogràfica que investiga la narrativa eterna i inestable entre la fotografia i la pintura.

Per als que vulgueu saber com seran les ciutats del futur, a l’IAAC (Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya), situat a l’edifici del MUHBA Oliva Artés, hi trobareu la mostra ‘Living in future cities’, que planteja una sèrie de possibilitats reals on la tecnologia de l’era de l’experiència ajudarà a redefinir de forma positiva els espais i les ciutats on vivim.

Finalment, si voleu conèixer millor el barri del Poblenou també ho podeu fer a travès de la seva gastronomia amb la ruta que proposen des de Poblenou Urban District. 

I si el que voleu és descobrir el millor disseny barceloní, no us perdeu el ‘BCN Design Tour’, una proposta del Barcelona Centre de Disseny.

Gaudiu de l’entorn del Disseny Hub i del disseny!

Altres notícies

L’obra d’Adolf Loos, per primera vegada...

11/12/2017

El Museu del Disseny inaugura aquest proper dijous 14 de desembre l’exposició ...

El Design Market torna al Disseny Hub

07/12/2017

Qui vulgui regalar disseny aquest Nadal té cita amb el Design Market al Disseny Hub els propers ...

Pilar Parcerisas: «Barcelona ha de tor...

05/12/2017

El 14 de desembre el Museu del...

Els Premis ADCE celebren la seva 26a edi...

30/11/2017

El Disseny Hub va acollir una nova edició dels ...