Barcelona Cultura

Gaudiu del millor disseny a l'entorn del Disseny Hub!

Si aquest estiu us apropeu a la Plaça de les Glòries, a part de poder gaudir de les activitats i exposicions que us ofereix el Disseny Hub, també podreu descobrir un entorn ple de creativitat.

Si us agrada la fotografia, al Museu Can Framis podeu veure el projecte ‘Ocupar-Habitar’, una intervenció fotogràfica que investiga la narrativa eterna i inestable entre la fotografia i la pintura.

Per als que vulgueu saber com seran les ciutats del futur, a l’IAAC (Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya), situat a l’edifici del MUHBA Oliva Artés, hi trobareu la mostra ‘Living in future cities’, que planteja una sèrie de possibilitats reals on la tecnologia de l’era de l’experiència ajudarà a redefinir de forma positiva els espais i les ciutats on vivim.

Finalment, si voleu conèixer millor el barri del Poblenou també ho podeu fer a travès de la seva gastronomia amb la ruta que proposen des de Poblenou Urban District. 

I si el que voleu és descobrir el millor disseny barceloní, no us perdeu el ‘BCN Design Tour’, una proposta del Barcelona Centre de Disseny.

Gaudiu de l’entorn del Disseny Hub i del disseny!

Altres notícies

Fins al setembre podeu visitar ‘Somnis r...

11/08/2017

L’exposició ‘Somnis refugiats’, mostra, a la Plaça de les Glòries, el treball realitzat per...

Gaudiu del millor disseny a l'entor...

11/08/2017
Si aquest estiu us apropeu a la Plaça de les Glòries, a part de poder gaudir de les activitats i exposicions que us ofereix el...

El Disseny Hub acollirà una nova sessió...

08/08/2017

L’ecosistema català del disseny està format per un conjunt d’agents de l’oferta i la demanda de...

Aquest estiu, gaudeix del Disseny Hub i...

01/08/2017

Durant els mesos d’estiu, aprofiteu la vostra visita per conèixer millor l'edifici Disseny Hub i els seus voltants....