Barcelona Cultura

Gaudiu del millor disseny a l'entorn del Disseny Hub!

Si aquest estiu us apropeu a la Plaça de les Glòries, a part de poder gaudir de les activitats i exposicions que us ofereix el Disseny Hub, també podreu descobrir un entorn ple de creativitat.

Si us agrada la fotografia, al Museu Can Framis podeu veure el projecte ‘Ocupar-Habitar’, una intervenció fotogràfica que investiga la narrativa eterna i inestable entre la fotografia i la pintura.

Per als que vulgueu saber com seran les ciutats del futur, a l’IAAC (Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya), situat a l’edifici del MUHBA Oliva Artés, hi trobareu la mostra ‘Living in future cities’, que planteja una sèrie de possibilitats reals on la tecnologia de l’era de l’experiència ajudarà a redefinir de forma positiva els espais i les ciutats on vivim.

Finalment, si voleu conèixer millor el barri del Poblenou també ho podeu fer a travès de la seva gastronomia amb la ruta que proposen des de Poblenou Urban District. 

I si el que voleu és descobrir el millor disseny barceloní, no us perdeu el ‘BCN Design Tour’, una proposta del Barcelona Centre de Disseny.

Gaudiu de l’entorn del Disseny Hub i del disseny!

Altres notícies

El Disseny Hub acollirà el '4th Eur...

19/10/2017

Arriba al Disseny Hub el '4th European Creativity...

El 26 i 27 d'octubre torna 'Di...

17/10/2017

El 26 i 27 d'octubre arriba la segona edició de les jornades...

'Això és una paret pública', l...

09/10/2017

Del 20 d'octubre al 12 de novembre, arriba al Disseny Hub l'exposició 'Això és...

Acosteu-vos al món de la moda amb el Mov...

09/10/2017

El 5 d’octubre arriba al Museu del Disseny el ...