Barcelona Cultura

Gaudiu del millor disseny a l'entorn del Disseny Hub!

Si aquest estiu us apropeu a la Plaça de les Glòries, a part de poder gaudir de les activitats i exposicions que us ofereix el Disseny Hub, també podreu descobrir un entorn ple de creativitat.

Si us agrada la fotografia, al Museu Can Framis podeu veure el projecte ‘Ocupar-Habitar’, una intervenció fotogràfica que investiga la narrativa eterna i inestable entre la fotografia i la pintura.

Per als que vulgueu saber com seran les ciutats del futur, a l’IAAC (Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya), situat a l’edifici del MUHBA Oliva Artés, hi trobareu la mostra ‘Living in future cities’, que planteja una sèrie de possibilitats reals on la tecnologia de l’era de l’experiència ajudarà a redefinir de forma positiva els espais i les ciutats on vivim.

Finalment, si voleu conèixer millor el barri del Poblenou també ho podeu fer a travès de la seva gastronomia amb la ruta que proposen des de Poblenou Urban District. 

I si el que voleu és descobrir el millor disseny barceloní, no us perdeu el ‘BCN Design Tour’, una proposta del Barcelona Centre de Disseny.

Gaudiu de l’entorn del Disseny Hub i del disseny!

Altres notícies

El Disseny Hub acull un curs per disseny...

15/02/2018

En un món laboral frenètic, cada cop més centrat en la innovació, l’atracció i retenció del talent és un dels...

Maurici Ginés: “Crec que no deixarem ind...

13/02/2018

Del divendres 16 al diumenge 18 de febrer, LlumBCN aterra al barri del Poblenou per primera vegada. Cinc anys després...

Llum BCN transforma la façana del Dissen...

09/02/2018

Amb motiu de la setena edició de Llum BCN, que...

Llum BCN 2018 il·lumina el Disseny Hub p...

06/02/2018

Arriba la nit, i Barcelona s'il·lumina d'una forma especial. Del divendres 16 de febrer al diumenge 19, la...