Barcelona Cultura

IDD: L’ànima dels objectes amb Mario Trimarchi

“Per projectar les ciutats del futur, abans hem de projectar les coses del present; així entendrem millor perquè vivim a les nostres cases”. Segons Mario Trimarchi, aquest és el punt de partida per conèixer l’ànima dels objectes. L’arquitecte i dissenyador sicilià oferirà una conferència on parlarà sobre com “descobrir l’ànima de les ciutats”, en el marc del Dia del Disseny Italià (IDD), el dimecres 20 de març a l’Auditori del Disseny Hub. L'esdeveniment és organitzat per l'Instituto Italiano de Cultura de Barcelona i compta amb el recolzament i la coorganització del BCD.

L’IDD, promogut pel Ministeri d’Exteriors, és un esdeveniment internacional amb un ampli abast mundial, en què 100 ambaixadors del disseny italià plantejaran propostes sobre com serà la construcció del futur, des de perspectives com l’enginyeria, la mobilitat i l’art.

En la seva tercera edició, dedicada al disseny temàtic i la ciutat del futur, s’indagarà el paper del disseny a la ciutat contemporània i les infinites solucions d’innovació i sostenibilitat a què es pot arribar a través d’ell. L’objectiu final és proporcionar eines per a repensar els nostres hàbits i estils de vida i encarar el futur amb una mirada més crítica.

Trimarchi viu i treballa a Milà des de 1983. Director del màster en disseny a la Domus Academy des d’inicis dels noranta i fundador del seu propi estudi FRAGILE, sempre s’ha rodejat de dibuix, fotografia, disseny i imatge per configurar el seu univers visual i estètic. Entre els seus projectes més destacats, ha dissenyat la marca de Poste Italiane i la cafetera Ossidane, ha treballat per a Salvatore Ferragamo i ha autoproduït diverses col·leccions, com ara ‘Strawberry Fields Forever’.

No t’ho perdis!

Data: 20 de març, 19:00 h

Lloc: Auditori del Disseny Hub

Entrades limitades. Reserva la teva aquí

 

Altres notícies

Carme Ruscalleda: “Som just a la cantona...

06/05/2019

Carme Ruscalleda és la xef amb més estrelles Michelin del planeta. El passat mes d’octubre, i després de 30 anys, va...

La Setmana de l’Arquitectura 2019 homena...

02/05/2019

L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Fundació Mies van der...

Barcelona Design Week: un esdeveniment d...

30/04/2019

La Barcelona Design Week torna al Disseny Hub del 12 al 20 de juny...

REFRESH: Com reduir el malbaratament ali...

30/04/2019

REFRESH (Resource Efficient Food and Drink for the Entire Supply Chain) és una iniciativa duta a terme per 26 socis de...