Barcelona Cultura

IDD: L’ànima dels objectes amb Mario Trimarchi

“Per projectar les ciutats del futur, abans hem de projectar les coses del present; així entendrem millor perquè vivim a les nostres cases”. Segons Mario Trimarchi, aquest és el punt de partida per conèixer l’ànima dels objectes. L’arquitecte i dissenyador sicilià oferirà una conferència on parlarà sobre com “descobrir l’ànima de les ciutats”, en el marc del Dia del Disseny Italià (IDD), el dimecres 20 de març a l’Auditori del Disseny Hub. L'esdeveniment és organitzat per l'Instituto Italiano de Cultura de Barcelona i compta amb el recolzament i la coorganització del BCD.

L’IDD, promogut pel Ministeri d’Exteriors, és un esdeveniment internacional amb un ampli abast mundial, en què 100 ambaixadors del disseny italià plantejaran propostes sobre com serà la construcció del futur, des de perspectives com l’enginyeria, la mobilitat i l’art.

En la seva tercera edició, dedicada al disseny temàtic i la ciutat del futur, s’indagarà el paper del disseny a la ciutat contemporània i les infinites solucions d’innovació i sostenibilitat a què es pot arribar a través d’ell. L’objectiu final és proporcionar eines per a repensar els nostres hàbits i estils de vida i encarar el futur amb una mirada més crítica.

Trimarchi viu i treballa a Milà des de 1983. Director del màster en disseny a la Domus Academy des d’inicis dels noranta i fundador del seu propi estudi FRAGILE, sempre s’ha rodejat de dibuix, fotografia, disseny i imatge per configurar el seu univers visual i estètic. Entre els seus projectes més destacats, ha dissenyat la marca de Poste Italiane i la cafetera Ossidane, ha treballat per a Salvatore Ferragamo i ha autoproduït diverses col·leccions, com ara ‘Strawberry Fields Forever’.

No t’ho perdis!

Data: 20 de març, 19:00 h

Lloc: Auditori del Disseny Hub

Entrades limitades. Reserva la teva aquí

 

Altres notícies

IDD: L’ànima dels objectes amb Mario Tri...

12/03/2019

“Per projectar les ciutats del futur, abans hem de projectar les coses del present; així entendrem millor perquè vivim a les nostres...

Conrad Roset: “Avui les xarxes són la te...

12/03/2019
  • Com creus que afecta la teva popularitat a la xarxa a la percepció de la teva feina?

  • ...

FLIC: 3 il·lustradores que no et pots pe...

07/03/2019

Amb motiu de la novena edició del festival FLIC,...

La Reshape Exhibition revoluciona el tèx...

07/03/2019

Del 14 de març fins al 14 d'abril, el Disseny Hub Barcelona acollirà la "Reshape Exhibition", un esdeveniment temporal centrat en la...