Barcelona Cultura

Ja és aquí una nova edició dels Premis Enjoia’t

Arriben els Premis de Joieria Contemporània Enjoia’t, que des de fa 23 anys premien les creacions contemporànies més destacades del sector de la joieria. La convocatoria es converteix en un punt de trobada indispensable per a joiers d'arreu del món i el guardó està emmarcat dins la Setmana de la Joieria de Barcelona.

Els Premis reconeixen les propostes que qüestionen i transgredeixen els límits de la mateixa creació joiera contemporània a través de l'originalitat, la qualitat tècnica i la riquesa conceptual.

Els guanyadors tindran l'oportunitat de participar en la fira Joya 2018 i la possibilitat que la seva obra passi a formar part del fons del Museu del Disseny. Abans però, podreu gaudir de les peces finalistes en una exposició al Disseny Hub del 26 de setembre al 5 d’octubre.

Pel que fa a la celebració dels Premis Enjoia't, aquesta és especialment singular, doncs la presentació de les peces candidates, la valoració del jurat i el seu veredicte se succeeixen en una sola nit. La exposició del premiats  tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona i també constarà d’una mostra històrica de les corones fetes de per diferents guanyadors d’altres edicions, i  una selecció de corones que han fet els alumnes de l’Escola Massana exclusivament per aquesta edició.

Trobareu més informació sobre les peces finalistes i els guardons al seu web.

Altres notícies

Prorrogada l’exposició 'David Bowie...

21/09/2017

Inaugurada el darrer 25 de maig i amb gairebé 100.000 visitants, la mostra ...

Gaudeix de la jornada de portes obertes...

19/09/2017

El 24 i 25 de setembre, amb motiu de les...

The Making Of... Nova col·lecció d'...

15/09/2017

Us convidem a descobrir en exclusiva el procés de creació de tres de les peces de la nova col·lecció d'IKEA, YPPERLIG, dissenyada...

Voleu conèixer diferents personalitats d...

14/09/2017

Al llarg de l’any el Disseny Hub acull diferents activitats amb l’objectiu d’esdevenir un punt referencial per al...