Barcelona Cultura

Ja és aquí una nova edició dels Premis Enjoia’t

Arriben els Premis de Joieria Contemporània Enjoia’t, que des de fa 23 anys premien les creacions contemporànies més destacades del sector de la joieria. La convocatoria es converteix en un punt de trobada indispensable per a joiers d'arreu del món i el guardó està emmarcat dins la Setmana de la Joieria de Barcelona.

Els Premis reconeixen les propostes que qüestionen i transgredeixen els límits de la mateixa creació joiera contemporània a través de l'originalitat, la qualitat tècnica i la riquesa conceptual.

Els guanyadors tindran l'oportunitat de participar en la fira Joya 2018 i la possibilitat que la seva obra passi a formar part del fons del Museu del Disseny. Abans però, podreu gaudir de les peces finalistes en una exposició al Disseny Hub del 26 de setembre al 5 d’octubre.

Pel que fa a la celebració dels Premis Enjoia't, aquesta és especialment singular, doncs la presentació de les peces candidates, la valoració del jurat i el seu veredicte se succeeixen en una sola nit. La exposició del premiats  tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona i també constarà d’una mostra històrica de les corones fetes de per diferents guanyadors d’altres edicions, i  una selecció de corones que han fet els alumnes de l’Escola Massana exclusivament per aquesta edició.

A més, també tindrà lloc el #2 Laboratori de l'A-FAD: Joieria Contemporània, amb diferents activitats entre les quals destaquem la presentació del llibre de Pilar Vélez titulat "La nova joia a Barcelona" que fa un repàs de les creacions de Joaquim Capdevila, considerat com artista de la joia i un dels principals introductors de la Nova joia europea a Catalunya.

Trobareu més informació sobre les peces finalistes i els guardons al seu web.

Altres notícies

El Disseny Hub, exemple de bones pràctiq...

22/11/2017

El dimarts 28 de novembre, l’Ajuntament de Barcelona organitza la jornada Ajuntament +...

L'arquitecte Puig i Cadafalch, vist...

21/11/2017

A partir del 23 de novembre, si us acosteu al Disseny Hub, podreu gaudir a la planta B del...

El Disseny Hub torna a acollir els Premi...

16/11/2017

El 22 de novembre l'auditori de Disseny Hub tornarà a acollir la cerimònia d'entrega dels Premis de Fotografia...

El Disseny Hub, centre de l'sketch...

14/11/2017

Al llarg de l'any, el Disseny Hub ha acollit...