Barcelona Cultura

Ja és aquí una nova edició dels Premis Enjoia’t

Arriben els Premis de Joieria Contemporània Enjoia’t, que des de fa 23 anys premien les creacions contemporànies més destacades del sector de la joieria. La convocatoria es converteix en un punt de trobada indispensable per a joiers d'arreu del món i el guardó està emmarcat dins la Setmana de la Joieria de Barcelona.

Els Premis reconeixen les propostes que qüestionen i transgredeixen els límits de la mateixa creació joiera contemporània a través de l'originalitat, la qualitat tècnica i la riquesa conceptual.

Els guanyadors tindran l'oportunitat de participar en la fira Joya 2018 i la possibilitat que la seva obra passi a formar part del fons del Museu del Disseny. Abans però, podreu gaudir de les peces finalistes en una exposició al Disseny Hub del 26 de setembre al 5 d’octubre.

Pel que fa a la celebració dels Premis Enjoia't, aquesta és especialment singular, doncs la presentació de les peces candidates, la valoració del jurat i el seu veredicte se succeeixen en una sola nit. La exposició del premiats  tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona i també constarà d’una mostra històrica de les corones fetes de per diferents guanyadors d’altres edicions, i  una selecció de corones que han fet els alumnes de l’Escola Massana exclusivament per aquesta edició.

A més, també tindrà lloc el #2 Laboratori de l'A-FAD: Joieria Contemporània, amb diferents activitats entre les quals destaquem la presentació del llibre de Pilar Vélez titulat "La nova joia a Barcelona" que fa un repàs de les creacions de Joaquim Capdevila, considerat com artista de la joia i un dels principals introductors de la Nova joia europea a Catalunya.

Trobareu més informació sobre les peces finalistes i els guardons al seu web.

Altres notícies

‘The Making of…’ i ‘Big Talk’ tornen aqu...

23/02/2018

Les xerrades de l’Associació de Disseny Industrial (ADI) i de l’Associació de Directors d’Art i...

MODA-FAD, la nova associació de moda del...

22/02/2018

El Disseny Hub ha acollit avui la presentació de MODA-FAD, la nova associació per a professionals i empreses de moda...

Creadors i artistes innovadors exposaran...

19/02/2018

A partir del 7 d’abril, arriba al Poblenou La Pionera, un nou ‘market’ de cap de setmana per a...

El Disseny Hub acull un curs per disseny...

15/02/2018

En un món laboral frenètic, cada cop més centrat en la innovació, l’atracció i retenció del talent és un dels...