Barcelona Cultura

La creativitat i les tendències tornen al Disseny Hub

La quarta edició de la Jornada de Creativitat i Tendències se celebrarà demà dijous 11 d’abril al Museu del Disseny, i està especialment dirigida a un públic professional creatiu. Amb l’emoció i l’experiència multisensorial com a fil conductor, el seu programa vol posar en relleu la necessitat d’unir creativitat i experiències multisensorials per tal de generar empatia entre consumidors i marques.

Amb prop de 20 anys d’experiència en el sector, l’empresa britànica WGSN, referent en l’anàlisi de les tendències, inaugurarà la jornada d’enguany oferint la seva visió a “Emotions 2.0”, a càrrec d’Isabel Mesa, Country Manager a Espanya i Portugal. Seguidament, el sociòleg i filòsof francès Gilles Lipovetsky, cap de cartell de l’edició, abordarà com s’està transformant la indústria de l’hiperconsum a la seva masterclass “Capitalisme artístic i el consum de l’experiència”.

A mig matí serà el torn de tres presentacions centrades en la importància de convertir l’audiència en protagonista d’una experiència de consum. L’estudi creatiu Espadaysantacruz compartirà la seva recerca per connectar marques amb públics a través del visual storytelling; coneixerem de la mà de l’equip d’experiència de Mango la seva manera de treballar la narrativa interactiva; i Elsa Yranzo parlarà de com generar nous vincles entre gastronomia, disseny i art a través d’experiències gastronòmiques.

A partir de les 15.30 h, els tallers proposaran experiències creatives en grup en què els participants exploraran el disseny a través de peces de la col·lecció del Museu del Disseny com a font d’inspiració. En són cinc: Tea for two (ceràmica), Crear amb els cinc sentits. Introducció al procés creatiu (ceràmica), Stitching missives (moda), Raport: un disseny repetit en llarg i ample (papers pintats) i Workshop matèric: repensant amb materials (disseny gràfic).

Les entrades a les conferències ja estan exhaurides, però encara ets a temps de reservar la teva plaça per als tallers. Fes-te amb la teva!

Altres notícies

Oscar Guayabero: “Estem vivint un moment...

10/10/2019

Oscar Guayabero (1968) és para-dissenyador. Ell no dissenya, diu, sinó que activa disseny, i ho fa des del pensament, l...

El Museu del Disseny revisa l’obra i pen...

10/10/2019

L’exposició...

Què fer en família al Disseny Hub aquest...

09/10/2019

En línia amb el compromís del Disseny Hub Barcelona per fer arribar el disseny i la cultura a totes les edats, la tardor arriba al...

Talent i orfebreria, els protagonistes d...

09/10/2019

El principal esdeveniment de joieria artística i objectes d'autor del país, JOIA Barcelona Art Jewellery & Objects...