Barcelona Cultura

La primera ADGBigTalk del 2019 ja és aquí!

El proper dimecres 30 de gener, en el marc del cicle de conferències ADGTalk, tots els apassionats del futbol, el disseny gràfic i el branding tindreu l'oportunitat de conèixer de prop com es van gestar els redissenys de marca de tres dels grans clubs europeus de futbol: Juventus, Barça i Atlètic de Madrid.

Amb el títol Design Derby, l’AGDTalk comptarà amb la presència dels tres grans estudis de disseny i comunicació que han dut a terme el rebranding dels tres grans clubs. Els creatius responsables dels redissenys, Josep Maria Mir i Roderic Molins de Summa Branding (Barça), Bruno Sellés de Vasava (Atlètic de Madrid) i Paolo Insinga d'Interbrand Milan (Juventus) presentaran el case study dels rebrandings que van dur a terme per aquests clubs en una taula rodona moderada per Astrid Stavro, reconeguda dissenyadora gràfica i sòcia de Pentagram London, l'estudi independent de disseny i branding més aclamat del món. Stavro ajudarà als convidats i públic a entrellaçar les tres experiències de redisseny de marca i encoratjarà la reflexió sobre el procés de branding, la conceptualització darrere de les propostes formals i la relació dels tres equips creatius amb la polèmica que aquestes propostes varen suscitar.

L’«ADGBigTalk Design Derby» és una mostra més de la importància del branding esportiu per a construir un llenguatge visual contundent i inequívoc, capaç d’expressar tot el seu potencial en diversos mitjans i suports i permetent la seva ràpida adaptació a la realitat comunicativa de cada moment. Us recordem que podeu veure algunes de les peces més importants de l’esport de la ciutat de Barcelona al Museu del Disseny, on podreu conèixer algunes peces comunicatives dels Jocs Olímpics de 1992 com ara la torxa olímpica o la figura d’en Cobi.

30 de gener, 19h

Disseny Hub Barcelona

Entrada: 5 euros (socis i sòcies ADG, gratuït).

L’aforament és limitat. Podeu comprar les vostres entrades aquí.

 

Altres notícies

Oscar Guayabero: “Estem vivint un moment...

10/10/2019

Oscar Guayabero (1968) és para-dissenyador. Ell no dissenya, diu, sinó que activa disseny, i ho fa des del pensament, l...

El Museu del Disseny revisa l’obra i pen...

10/10/2019

L’exposició...

Què fer en família al Disseny Hub aquest...

09/10/2019

En línia amb el compromís del Disseny Hub Barcelona per fer arribar el disseny i la cultura a totes les edats, la tardor arriba al...

Talent i orfebreria, els protagonistes d...

09/10/2019

El principal esdeveniment de joieria artística i objectes d'autor del país, JOIA Barcelona Art Jewellery & Objects...