Barcelona Cultura

L'ADCE European Creativity Festival planteja el futur i les transformacions del procés creatiu

El Disseny Hub Barcelona es convertirà un nucli d'innovació durant els propers dies 9 i 10 de novembre, arran de la cinquena edició de l'ADCE (Art Directors Club of EuropeEuropean Creativity Festival. Es tracta d'una trobada entre els professionals més destacats de la indústria de la creativitat, publicitat i disseny, que aquest any abordaran el procés creatiu com a tema principal, sota el leitmotiv "Rewiring the Creative Machine" (reconnectant la màquina de la creativitat).

Sota aquest concepte, el Festival vol conciliar creativitat i tecnologia, en un entorn fortament impactat per l'automatització i digitalització dels processos de creació. Durant els dos dies que dura l'esdeveniment, es duran a terme a l'edifici diferents conferències, tallers i activitats de networking, per potenciar la inspiració i la trobada entre coneixedors del sector. Entre els ponents de les xerrades destaquen Neil ChristieCEO de W+K, Maria Scileppi, creativa de Dropbox, Tim Malbon, Soci Fundador de Made by ManyPip Jamieson, Fundador i CEO a The Dots, Conn Bertish, Fundador i CEO a Cancer Dojo; i Rey Andrade, Director Creatiu a 72andSunny Amsterdam.

El dia 10 de novembre acollirà dues de les sessions més esperades del festival. Al migdia, el programa formatiu Creative Incubator (creat per l'ADCE i Pi School) presentarà les seves conclusions sobre els nous models de negoci i organització a la indústria del disseny i la publicitat. Creative Incubator tracta temes com la realitat virtual i augmentada, la intel·ligència artificial o el machine learning, acostant-se a les necessitats dels clients i les agències del futur.
A la tarda, l'auditori del Disseny Hub acollirà la sessió High Potentials, dedicada a joves creatius que vulguin mostrar les seves habilitats i entrar en contacte amb professionals, responsables de recursos humans i empreses del sector.

Durant aquesta edició del festival, a més, tindrà lloc la 27a edició dels ADCE Best of European Design and Advertising Awards, que reconeix les millors peces d'Europa entre aquelles que prèviament han guanyat competicions als seus respectius països d'origen. A Espanya s'hi poden presentar aquells guanyadors i seleccionats als Premis c de c i ADG Laus.

Podeu consultar tota la programació aquí.
Per obtenir les entrades accediu a aquest enllaç.

Altres notícies

La moda més ètica i sostenible al BEFF 2...

19/11/2018

El Barcelona Ethical Fashion Fest presentarà una visió més sostenible de la indústria de la moda al ...

Els llums de Nadal s’encenen de nou per...

15/11/2018

Un any més, el Barcelona Centre de Disseny (BCD) i l’Ajuntament de Barcelona convoquen la...

Una trobada entre ciutats líder al Shari...

12/11/2018

Alcaldes i responsables en funcions de les ciutats líder del món, així com experts en el camp de l'...

"L’ADCE European Creativity Festiva...

09/11/2018

P)Què podem trobar en aquesta edició de l'ADCE European Creative Festival...