Barcelona Cultura

L’aposta del FAD per la joieria contemporània aterra al Disseny Hub

La joiera contemporània tornarà a ser la protagonista a l’edifici Disseny Hub Barcelona durant els mesos de setembre i octubre amb l’exposició dels Premis Enjoia’t 2019 i l’acte de lliurament dels Premis de Joieria Contemporània Enjoia’t 2019, ambdues iniciatives impulsades per l’A-FAD.

L’exposició dels Premis Enjoia’t 2019 consisteix en un recull de les obres dels vint-i-set professionals que han estat seleccionats enguany, tretze en la categoria Professional i catorze en la d’Estudiant. Amb creacions d’autors provinents de catorze països, la mostra podrà visitar-se a partir del 27 de setembre a la Sala B del nostre edifici de manera gratuïta.

Pel que fa als premis, que van néixer fa 25 anys, persegueixen la finalitat de recollir les propostes més destacades i transgressores del camp de la joieria contemporània i s’han convertit en un punt de trobada clau per a professionals i estudiants de joieria d’arreu del món. Els guanyadors en les categories Professional i Estudiant, a més del Premi Misui, es donaran a conèixer el dia 12 d’octubre a la cerimònia d’entrega que acollirem també al Disseny Hub. 

Durant la celebració els participants hauran de defensar les seves creacions davant del jurat, que farà entrega dels diplomes i el premi per als guanyadors. A més, els assistents podran decidir qui mereix endur-se el Premi d’Opinió, que serà reconegut amb una corona dissenyada pels estudiants de l’Escola d’Art La Industrial.

A més d’aquests dos esdeveniments vinculats a la joieria contemporània, el 28 de setembre s’inaugurarà l’exposició “Joaquim Capdevila. Joies 1959-2019”, organitzada pel Museu del Disseny de Barcelona, que podrà visitar-se gratuïtament a la planta B del nostre edifici. Tot plegat, una oportunitat per veure els diferents llenguatges artístics dels joiers i joieres contemporanis, però també les mirades culturals que influeixen en el resultat final. Us esperem a partir del 27 de setembre al Disseny Hub!

Altres notícies

Jamshid Alamuti: “Sense la creativitat,...

08/11/2019

Jamshid Alamuti és cofundador de PiSchool i director general de XU Exponential University Group. El seu esperit multifacètic el...

El Re-Barcelona converteix el Disseny Hu...

07/11/2019

Seguint amb el nostre compromís amb la sostenibilitat, l’ètica...

El Museu del Disseny ens convida a enten...

06/11/2019

El passat dijous 31 d’octubre el Museu del Disseny de Barcelona va presentar l’exposició temporal...