Barcelona Cultura

Les novetats de la ‘Barcelona Design Week’, de la mà d’Isabel Roig, Nani Marquina i Pilar Vélez

Del 5 al 14 de juny, la Barcelona Design Week (BDW) torna a Barcelona per tretzena vegada, més gran que mai. Amb un programa format per un centenar d’activitats, la BDW 2018 creix en comparació amb els anys anteriors, ja que compta per primera vegada amb l’aliança del Barcelona Centre de Disseny (BCD), del Foment per les Arts Decoratives (FAD) i del Museu del Disseny, que organitza les jornades ‘Disseny en família’.

Enguany les tres institucions han decidit unir els esforços per consolidar la posició de la BDW com a gran esdeveniment de ciutat, i afirmar la imatge de trobada important del sector a escala internacional.

Isabel Roig, directora del BCD; Nani Marquina, actual presidenta del FAD, i Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny, ens expliquen les novetats d’aquesta edició de la Barcelona Design Week, i avancen algunes de les experiències que podrà viure el públic de l’esdeveniment.

Altres notícies

Gaudeix d’un estiu ple d’activitats al d...

11/07/2018

Aquest estiu, el Disseny Hub i la seva rodalia s’omplen d’activitats culturals per a tots els públics i per a tots els...

Els ADCE Awards 2018 han obert les inscr...

09/07/2018

Els ADCE Awards premien l'excel·lència d'aquells treballs de disseny i publicitat que han estat reconeguts en les seves...

‘Barcelona Startup City Seminar’: una op...

26/06/2018

Barcelona és una ciutat atractiva per a les ‘startups’. O, com a mínim, així ho indiquen les dades....

Els 500 millors dissenys de l’any, reuni...

20/06/2018

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d...